RIVERBLOOM Blog

Welkom op mijn blog!

Welkom op mijn blog! Ik houd van schrijven en hier neem ik je door woorden en soms een video mee op reis in mijn gedachten, gevoelens, ervaringen. Een persoonlijk kijkje in mijn leven en zoektocht naar het volle leven met mijn Maker. Welkom om lekker rond te kijken en laat je een berichtje achter om je gedachten met me te delen? 

Personal

Geboorteverhaal Roza

15 februari 2020. De dag dat mijn lieve dochter Roza geboren werd. De dag dat ik geboorte mocht geven aan het mooiste meisje op aarde en dat er naast een mooi klein meisje, een moeder geboren werd. In dit blog neem ik je graag mee naar die dag.

Personal, Zwanger

Mijn geboorte voorbereiding

15 februari 2020 werd ik moeder! In dit blog vertel ik je de 3 dingen die mij het meest hebben geholpen in het voorbereiden op de bevalling. Ik houd van mij goed inlezen, heb graag controle over een situatie door zoveel mogelijk te weten en mijn opties te kennen en dit maakte dat ik goed voorbereid en vol vertrouwen de geboorte van Roza in kon gaan.

Dankbaarheid in het leiden

Geloofsinspiratie, Personal

Dankbaarheid in het lijden

Deze blog schreef ik in 2018, tijdens het jaar dat ik in Thailand woonde samen met Alex. Ik leefde mijn droom, namelijk wonen en werken in het buitenland, maar merkte ook dat ik niet helemaal op mijn plek zat. Dat ik zocht naar meer voldoening, een volgende stap, naar rust over de plek waar ik was. Ik las in die periode het boek ‘ Duizendmaal dank’ van Ann Voskamp en deelde in deze blog hoe on point het lezen van dit boek was in een tijd van verlies, zoeken en vinden.