RIVERBLOOM Blog

Welkom op mijn blog!

Welkom op mijn blog! Ik houd van schrijven en hier neem ik je door woorden en soms een video mee op reis in mijn gedachten, gevoelens, ervaringen. Een persoonlijk kijkje in mijn leven en zoektocht naar het volle leven met mijn Maker. Welkom om lekker rond te kijken en laat je een berichtje achter om je gedachten met me te delen? 

Personal

De Cyclus Strategie?

Ik zit op mijn zolderkantoortje, ben vrolijk, heb al een landingspagina voor mijn nieuwe yogaserie gemaakt en heb zin om allemaal nieuwe dingen te gaan doen. Ik vraag me af waar de gedrevenheid vandaan komt, ik heb ook thuiswerkdagen dat ik het liefst vanaf de bank werk, de verleiding om een serietje op te zetten groot is en ik baal dat ik alleen thuis zit. Vandaag niet. Opeens dringt het tot me door in welke periode van mijn maandelijkse cyclus ik me bevind. Ik zit in mijn zomer.

Personal

Geboorteverhaal Roza

15 februari 2020. De dag dat mijn lieve dochter Roza geboren werd. De dag dat ik geboorte mocht geven aan het mooiste meisje op aarde en dat er naast een mooi klein meisje, een moeder geboren werd. In dit blog neem ik je graag mee naar die dag.

Personal, Zwanger

Mijn geboorte voorbereiding

15 februari 2020 werd ik moeder! In dit blog vertel ik je de 3 dingen die mij het meest hebben geholpen in het voorbereiden op de bevalling. Ik houd van mij goed inlezen, heb graag controle over een situatie door zoveel mogelijk te weten en mijn opties te kennen en dit maakte dat ik goed voorbereid en vol vertrouwen de geboorte van Roza in kon gaan.