RIVERBLOOM Blog

Welkom op mijn blog!

Welkom op mijn blog! Ik houd van schrijven en hier neem ik je door woorden en soms een video mee op reis in mijn gedachten, gevoelens, ervaringen. Een persoonlijk kijkje in mijn leven en zoektocht naar het volle leven met mijn Maker. Welkom om lekker rond te kijken en laat je een berichtje achter om je gedachten met me te delen? 

Personal, Zwanger

Hoe ik mij voorbereidde op mijn eerste bevalling

15 februari 2020 werd ik moeder! In dit blog schrijf ik over hoe ik de geboorte van Roza beleefd heb en hier wil het graag hebben over de 5 dingen die ik heb gedaan (en die mij mega hebben geholpen!) om mij voor te bereiden op de bevalling. Ik houd van mij goed inlezen, heb […]

Personal

Weer. Een miskraam…

Dit blog schreef ik 5 dagen nadat ik voor de tweede keer begon te bloeden een paar dagen na een positieve zwangerschapstest. Ik zat nog midden in het rouwproces. Deze tweede keer ging dat proces veel sneller en was het veel milder dan de eerste keer, maar het was er nog steeds. Ik hoop dat […]

Personal

De Cyclus Strategie?

Ik zit op mijn zolderkantoortje, ben vrolijk, heb al een landingspagina voor mijn nieuwe yogaserie gemaakt en heb zin om allemaal nieuwe dingen te gaan doen. Ik vraag me af waar de gedrevenheid vandaan komt, ik heb ook thuiswerkdagen dat ik het liefst vanaf de bank werk, de verleiding om een serietje op te zetten groot is en ik baal dat ik alleen thuis zit. Vandaag niet. Opeens dringt het tot me door in welke periode van mijn maandelijkse cyclus ik me bevind. Ik zit in mijn zomer.

Personal

Geboorteverhaal Roza

15 februari 2020. De dag dat mijn lieve dochter Roza geboren werd. De dag dat ik geboorte mocht geven aan het mooiste meisje op aarde en dat er naast een mooi klein meisje, een moeder geboren werd. In dit blog neem ik je graag mee naar die dag.

Dankbaarheid in het leiden

Geloofsinspiratie, Personal

Dankbaarheid in het lijden

Deze blog schreef ik in 2018, tijdens het jaar dat ik in Thailand woonde samen met Alex. Ik leefde mijn droom, namelijk wonen en werken in het buitenland, maar merkte ook dat ik niet helemaal op mijn plek zat. Dat ik zocht naar meer voldoening, een volgende stap, naar rust over de plek waar ik was. Ik las in die periode het boek ‘ Duizendmaal dank’ van Ann Voskamp en deelde in deze blog hoe on point het lezen van dit boek was in een tijd van verlies, zoeken en vinden.