EMBRACE

Het online programma voor vrouwen die voelen dat het anders kan...

Leer jezelf omarmen en ervaar meer rust in je hoofd,
vrede in je hart, zelfvertrouwen en zelfliefde

Voel je welkom bij EMBRACE, mijn online programma voor vrouwen die voelen dat het anders kan. Milder, zachter, liefdevoller en nog meer vol van Genade.

‘Ik weet met mijn hoofd wel dat ik geliefd en geaccepteerd ben, maar ik zou het zo graag voelen in mijn hart, het laten doordringen in de kern van mijn wezen en de vruchten ervan zien in mijn keuzes en mijn dagelijks leven.'

 • Je twijfelt of dit nu het leven is zoals God het bedoeld heeft. Of je twijfelt überhaupt aan God. 
 • Je hebt het druk en hebt eigenlijk te weinig tijd voor hetgeen doen wat je zo leuk vindt. 
 • Je ervaart stress , een onbestemd gevoel en verlangt naar rust.
 • Je verlangt naar rust en nog meer omarming van jezelf en de mensen om je heen.
 • Je vindt het moeilijk om je negatieve kanten (of hetgeen waar je geen controle over hebt) te accepteren. Je vecht geregeld tegen negatieve gevoelens en wilt ze liever gisteren dan vandaag de deur gewezen hebben.
 • Je wilt jezelf omarmen, maar loopt er dagelijks tegenaan dat dit niet lukt (aka je veroordeelt jezelf, je kijkt negatief naar jezelf en bent niet tevreden).
 • Je bent verandert in je geloofsbeleving en botst tijdens deze reis op oude overtuigingen vanuit je opvoeding of de kerk. Je vindt dat soms lastig bij elkaar te krijgen.
 • Je voelt ergens dat het anders kan en mag, maar waar begin je dan?


Herkenbaar? Oef, voor mij wel! Het leven leven zoals het bedoeld is, in een God geloven in een snelle veranderende maatschappij en zijn wie ik ten volle ben - ik vind het een zoektocht.

Tijdens die zoektocht werd ik gesterkt en geïnspireerd door studies, coaches, boeken en levenservaringen en leerde ik de zoektocht zelf te omarmen. Steeds duidelijker zie - en vooral voel ik hoe ik ten volle leef tot eer van mijn Maker.

Deze wijsheden, ervaringen en inzichten deel ik met jou.
Hier, in mijn online programma 'EMBRACE'.yes dit heb ik nodig

Embrace the glorious mess that you are


Hoe zou het voor je zijn als je..


Krachtig kunt staan voor wat je gelooft
Minder stress ervaart én op momenten van stress fijne tools hebt om ermee om te gaan
Regelmatig in je hart en lichaam voelt dat je geliefd bent door jouw Maker?
Tevreden met een lach naar jezelf elke ochtend in de spiegel kijkt
Leeft vanuit een diepe geliefde wetenschap én ervaring
Keuzes durft te maken vanuit je hart
Meer tijd hebt voor dat wat/wie je belangrijk vindt
Afwijzing van anderen makkelijk(er) van je af kan laten glijden
Je prioriteiten helder hebt en krachtig keuzes kunt maken


Hoe zou het voor je zijn als je..

Krachtig kunt staan voor wat je gelooft

Minder stress ervaart én op momenten van stress fijne tools hebt om ermee om te gaan

Tevreden (oeh, misschien zelfs blij!) elke ochtend in de spiegel kijkt

Leeft vanuit een diepe geliefde ervaring 

Keuzes durft te maken vanuit je hart
Meer tijd hebt voor dat wat je belangrijk vindt

Afwijzing van anderen makkelijk(er) van je af kan laten glijden

Aan het einde van het programma heb je dit bereikt... 


Je hebt meer rust in je dagelijks leven. Je hebt je kernwaarden helder en je omarmt jezelf meer waardoor je een vaste basis hebt waaruit je beslissingen maakt.

Je ervaart meer rust

Je hebt God op een nieuwe manier ervaren. Je ontdekt nieuwe dingen ontdekt over jezelf in relatie tot God en je leert nieuwe manier van bij en met Hem zijn.

Boost aan je relatie met God

Door dit programma ontdek je verschillende tools die bijdragen aan meer balans en rust. 
Vanuit jouw kernwaarden maak jij nu beslissingen en dagelijks kies je voor meer rust.

Betere balans

Ik wil dit ook!

'In een moeilijke periode in het geloof biedt het programma mij handvatten om vol te blijven houden om naar God te reiken en te ervaren op welke manieren God naar mij reikt. Het programma is heel breed; luisteren, schrijven, tekenen, lezen, mediteren en bewegen, hierdoor leer ik hoe God op verschillende manieren te benaderen is en mij raakt. Door het contact met Laurien en de groep wordt ik bemoedigd om door te gaan."
 
- Jacobiene


REVIEWSEMBRACE is vernieuwend. Laurien begeleid je in het gebruiken van beweging en meditatie om dichter bij jezelf en God te komen. Ik ben opgegroeid met het geloof, dan heb je sommige dingen vaak gehoord en gelezen, maar ik merk dat door de beweging het op een nieuwe manier binnen komt. Ook vind ik het fijn dat EMBRACE concrete handvaten geeft om te rusten bij God, dit helpt me om vanuit het hier en nu verbinding met God te maken.

-Laura


Embrace heeft mij dichterbij mijzelf, maar bovenal dichterbij God gebracht. Dit programma heeft mij door middel van stiltes, beweging en creativiteit inzichten gegeven waar ik in het drukke leven niet zelf op gekomen zou zijn. De zin 'Zijn is genoeg' vond ik in het begin van het programma nog wat abstract, maar ik heb middels het programma zoveel waardevolle lessen uit deze ene zin mogen halen.

- Willeke


'Les krijgen bij Riverbloom is een cadeautje voor jezelf. Zeker als je altijd aanstaat, zoals ik. Laurien is relaxed, en geeft iedereen het gevoel dat ze mogen zijn wie ze zijn: jong, oud, ervaren of onervaren, dat maakt niet uit. Ze legt een mooie verbinding tussen mentale en lichamelijke ontspanning.

Het is een aanwinst dat Laurien werkt vanuit het christelijk geloof.'

- Simone


Ik ben zo blij om Laurien en Riverbloom gevonden te hebben! Embrace is iets waar ik al veel langer onbewust naar verlangde zonder dat ik er zelf woorden aan kon geven. Ik ben al lang aan het zoeken om mijn relatie met God te verdiepen op een manier waarin er ook ruimte is voor mijn vragen, mijn twijfels, mijn teleurstellingen. Embrace biedt mij de handvaten om op zoek te gaan naar een manier van stil zijn met God die echt bij mij past.

 Laurien neemt je aan de hand mee en laat je van alles proberen en ontdekken zonder iets op te leggen. Tegelijkertijd onderbouwt zij Embrace vanuit de bijbel en haar opleiding als theoloog zodat je altijd bij de kern van het geloof blijft. Alles in je eigen tijd, op je eigen tempo, maar ook met de nodige bemoedigingen om door te blijven gaan. Een hele fijne manier om ruimte voor jezelf en God te maken, om uitgedaagd te worden, om je hoofd en je lijf te verbinden en om stil te staan bij hoe God je gemaakt heeft, met al je heerlijke talenten én schaduwkanten.

- Samantha


De vraag die we ons als christenen misschien wel het vaakst stellen: wat is gods plan met mijn leven?
In deze module leer je dat dát een stuk simpeler is dan je misschien denkt...

Wat is Gods plan?

'Zijn is genoeg'. Datgene waar ik heilig in geloof, maar wat zo moeilijk is om te laten dalen tot je hart. In deze module laten we het samen zakken in ons lijf, hart en leven.
Jij bent genoeg, gewoon zijn is genoeg!

Omarm het 'zijn'

Jezelf omarmen.. Makkelijker gezegd dan gedaan. In deze module kijken we wat de blokkades zijn om jezelf ten volle te omarmen. Ik bemoedig je, daag je uit en begeleid je in het volledig omarmen van jezelf, inclusief datgene wat je liever niet ziet.

Omarm jezelf 

Échte vrijheid zit in het omarmen van God, zijn Genade en het Leven dat Hij geeft.

Omarm God, omarm het leven

Omarm jij de ander? Zonder oordeel? Zonder voorwaarden? Oef, moeilijk! Samen kijken we naar onze relaties, naar gezonde grenzen stellen, naar de ander omarmen zoals hij/zij is in het licht van God.

Jij & de ander

Het leven is niet zonder lijden. Er is verdriet, rouw, pijn en teleurstelling die we elke dag weer met ons mee dragen. In deze module leer je hoe het er mag zijn. Hoe het deel van je is en het dus ook omarmt mag worden.

Omarm het lijden

De toekomst kan een flinke portie onzekerheid en onrust met zich meebrengen. Of juist grote dromen, plannen en vooruitzichten.
Kun je deze dingen manifesteren als christen? Hoe zit dat eigenlijk?

Omarm jouw toekomst

Als het goed is heb je door deze cursus je kracht, je talenten en je gaven (her)ontdekt en borrelen er nieuwe ideeën en dromen op. In deze module leggen we het bij God neer en bemoedig ik je om jouw God gegeven kracht te gaan staan

Omarm jouw kracht

 • E-book 'Boost je zelfvertrouwen' van de GroeiPsycholoog
 • Masterclass van Kimke Teaches Tidy
 • '10 tips voor meer energie' van voedingscoach Renske Bisschop

BONUSSEN

Dit vind je in de modules:
 • Bemoedigende, inspirerende en verdiepende talks
 • Stretch & Flow sessies - om de stof te laten landen in je lijf
 • Meditaties & Lectio Divina- om stil te worden en te ontvangen
 • Creatieve oefeningen, journaloefeningen & schrijfopdrachten - om te ontdekken wat er nou écht in je binnenste speelt

Dit zijn de modules

SEASON'S INTENTION livesessies - aandachtig stilstaan bij het nieuwe seizoen
 • De data voor 2024 worden half januari bekend gemaakt.
 • De livesessie zijn online en worden altijd opgenomen.

Ik wil dit!

DATA livesessies

Waarom deze cursus uniek is


Holistisch & christelijke spiritualiteit 
Dit is niet de volgende theoretische bijbelstudie of cursus waar je leert hoe je een goede christen moet zijn. Dit programma is erop gemaakt om jou een levensveranderende ervaring te bieden. Daarom is de cursus opgebouwd uit bemoedigende filmpjes, stretch&flow sessies, meditaties en oefeningen. Zo gebruik je lichaam, ziel én geest om de stof tot je te nemen en te laten landen in je hoofd en lijf. 


Theologisch onderbouwd
In 2016 studeerde ik af als Theoloog (BA) en in de 2 jaar die volgde rondde ik een Master in Antropologie af. Ik heb dus heel wat theoretische en filosofische kaders in mijn broekzak waar ik de boeken die ik lees, informatie die ik hoor en mijn eigen intuïtie aan toets. In het programma leer je dus ook meer over bepaalde Bijbelteksten en inspireer ik je met mooie quotes, gedachten en theologische kaders waaruit je vrijer leert denken en leven. Ruimte voor eigen geloof(sproces)
Ik ben niet van de 'one size fits all'. Tenminste, niet in geloven, stellingen, dogma's. Ik vind het hart veel belangrijker dan wat je gelooft en dat krijgt in mijn programma altijd prioriteit. Er is dus ruimte voor jou, voor jou reis met God en dat waar jij ruimte voelt om te groeien. Weet je niet zo goed wat je gelooft? Of ben je juist overtuigd van jouw visie? Je bent welkom, precies zoals je bent. 


 • Ruim 3 uur aan bemoedigende video's t.w.v. 600,-
 • Meer dan 16 meditaties & creatieve oefeningen t.w.v. 180,-
 • 8 stretch & flows t.w.v. 99,-
 • 4 'Season's Intention' (elk kwartaal een uitgebreide livesessie) t.w.v. 120,-
 • 4x per jaar online samen aan EMBRACE werken t.w.v. 80,-
 • Toegang tot community van onschatbare waarde
 • 1 jaar toegang tot de online leeromgeving t.w.v. 135,-Wat een fijne deal!

NU slechts 399,-

1076,-

EMBRACE - wat krijg je?

+ 3 heerlijke BONUSSEN met een waarde van ruim 70,-

    - Masterclass van opruimcoach Kimke Teaches Tidy
    - E-book 'Boost je zelfvertrouwen van de Groeipsycholoog
    - '10 praktische tips voor meer energie' van voedingscoach Renske Bisschop

EXTRA BONUS - yogaserie HEILIG

Je krijgt een jaar lang toegang tot EMBRACE én tot de livesessies SEASON'S INTENTION
 • Online livesessie via zoom + terug te kijken
 • Bewust & krachtig het nieuwe seizoen in
 • Vol overgave het seizoen aan God's voeten brengen

Ik wil dit!

Seasons intention

Ja laten we samen 3 maanden wandelen

Over Laurien

Hi,

Ik ben Laurien. Ik ben enthousiast, leergierig, chaotisch en mama van 2 dochters. Daar geniet ik van en krijg ik energie uit. Volledige omarming hierin!

Ook ben ik perfectionistisch en streng voor mezelf, heb ik een chronische huidaandoening, ben ik onzeker, kan ik flink kattig uit de hoek komen en vind mezelf soms te dik. Over al deze dingen heb ik ook weer genoeg oordelen en baalmomenten - yup dit deel is nog niet volledig omarmd. 

Ik zie het leven als een proces, een reis, een zoektocht. 

Een proces om mezelf, mijn eigenaardigheden, mijn pijn, mijn onzekerheid en dat wat ik liever niet zie van mezelf te omarmen. Omdat God mij omarmt. Omdat ik het waard ben om omarmd te worden.

Dat proces, dat deel ik graag met je.
Hier, in het online programma EMBRACE. Omdat ik weet dat ik niet de enige ben die worstelt met omarming. Die zoekt naar hoe te geloven in God in deze snel veranderende wereld. 

In dit programma verwerk ik mijn verworven kennis tijdens mijn studies Theologie (BA) en Antropologie (MA), deel ik over mijn leven als zendeling in Thailand en mijn zoektocht naar en inzichten in 'geloven in een postmoderne tijd'. 

Mijn verfrissende blik op huidige maatschappelijke en christelijke thema's , nuchtere kijk op geloven in de huidige samenleving en spirituele touch in de meditaties en stretch&flow sessies maakt dat het een uniek programma is die jou ongetwijfeld verder gaat helpen in jouw reis.

Ik doe niets liever dan een tijdje samen optrekken op die reis. Het lijkt me een eer om jou te mogen verwelkomen!


Dit ben ik!

Is dit voor jou geschikt?

In dit programma ga je op unieke en krachtige wijze ontdekken hoe geloof een plek mag hebben in jouw leven. Je gaat niet alleen leren jezelf volledig te omarmen, ook ontdek je hoe zich dit verhoud tot God. Aan de hand van de Bijbel laat ik je zien hoe God jou volledig omarmt en daag ik je uit om dit in praktijk te brengen in je eigen leven.
Je krijgt veel verschillende oefeningen en meditaties om te ontdekken welke manier van imtimiteit met God goed bij jou past. Je ontdekt een hele nieuwe laag van 'stille tijd'. 


Je verlangt naar meer van god 


Je leven is prima, met z'n gebruikelijke ups en downs, maar verder gewoon prima. En toch mis je iets. Die sprankel, dat vuurtje wat je ooit voor God voelde. Die nabijheid waar anderen het over hebben. Je verlangt zo naar intimiteit met God maar je eigen pogingen tot stille tijd houd je maar net een week vol. EMBRACE is een ideaal middel om tijd met God op een fijne manier in te richten. Te volgen op jouw tempo en tijd vanuit je eigen huis je geloofsleven is (een beetje) ingekakt
Ergens schuurt het. Jouw geloof nu en het geloof van anderen om je heen en/of de vroegere jij. Je hebt dit (nog) geen plekje kunnen geven en het omarmen, dat lukt al helemaal niet. In dit programma leer je het ten volle omarmen. Ik geef je nieuwe inzichten, reflectieve vragen en ruimte om te voelen en te ontdekken welke vorm bij jou past.
Daardoor ga jij krachtiger, liefdevoller en vrijer geloven én leven.je voelt dat geloven anders kan, maar hoe dan?
je bent jezelf een beetje 'kwijt'Je bent jezelf nooit 'kwijt', want je draagt haar altijd met je mee.
Maar misschien ben je de connectie met die 'true you' wel een beetje verloren.
Dit programma helpt je connectie maken met die ware jij die roept om verbinding, om aandacht, om liefde. Samen gaan we ontdekken wie je bent en hoe je haar omarmt.
Wat levert het mij op?

Eerdere deelnemers zeggen dit:

🕊  Ik ben God meer gaan ‘voelen’ en ervaren. Ook merk ik dat ik tussen alles door ook makkelijker bij God kom.
🕊 Ik heb ontdekt dat rust ook in de kleine momenten zit
🕊 Ik heb geleerd dat het goed is om eigen keuzes te maken
🕊 Ik heb ervaren om gewoon te zijn.
🕊 Ik ben er nog lang niet, ik heb nog een lange oefenweg te gaan, maar dat is oke.
🕊 Ik pak vaker momenten van rust!
🕊 Ik spreek positiever over mezelf.
🕊 Ik ben wel met andere ogen naar stille tijd met God gaan kijken. Ik geniet van meditatie en van het schrijven en knutselen.
🕊 Ik kijk op een nieuwe manier naar mijn geloof. Door beweging en meditatie komt het op een nieuwe manier binnen.
In de media & samenwerkingen

Veelgestelde vragen

Hoe verloopt de aanmelding?

Via deze link kun je de cursus kopen. Je krijgt dan meteen toegang tot de online leeromgeving en kun je direct beginnen met de eerste les. Elk kwartaal krijg je toegang to een online livesessie 'Season's Intention', In die sessie staan we stil bij het nieuwe seizoen en waar voor jou de focus op mag liggen.


Ik weet niet of dit de juiste tijd is

Dat weet je nooit. Waarschijnlijk voel je in je onderbuik wel of dit je aanspreekt of niet? Ik zou zeggen; durf de stap te wagen!  Mega eng en spanning (dat vond ik dit programma maken ook;))maar geen reden om het niet te doen! Hoe cool als je nu op je gevoel durft af te gaan en dit gigantische cadeau aan jezelf geeft?

Heb je het nou over yoga? Dat is toch niet christelijk?

In mijn programma zitten Stretch & Flow sessies. Dit zijn speciaal door mij ontworpen sessies vol beweging, meditatie, lichamelijke en ademhalingsoefeningen. Er komen ook yogahoudingen en ademhalingsoefeningen in voor, ik ben namelijk opgeleid als christelijk yogadocent bij CrossYoga Door beweging neem ik je hier mee op reis in jouw lijf en binnenste. Je komt daardoor eerder tot de kern, helpt je om stil te staan en stil te worden voor God. Het wordt door deelnemers als heel waardevol ervaren dat de theorie niet alleen in je hoofd blijft zweven maar juist ook wordt geintegreerd in je lijf en ziel. 
Mijn visie op christen zijn en yoga horen? Luister dan deze podcastaflevering.

Hoeveel kost het programma?

De investering van het online programma 'EMBRACE' is nu slechts 399,-. 
Het is een compleet programma waarin je heerlijk mag rusten, vanuit genade aan jezelf werkt, persoonlijk groeit, pijnen heelt en dromen ontdekt en/of najaagt.
Een investering voor de toekomst dus. 

Hoe werkt de cursus?

Je volgt het programma op je eigen tijd en je eigen tempo.
Er zijn 8 modules die je op je eigen moment kunt volgen.
Daarnaast krijg je toegang tot de EMBRACE whatsappgroep, waar we inzichten met elkaar delen en ik af en toe extra coaching geef.
Ook word er elk kwartaal een livesessie gehouden met ruimte voor vragen. In totaal heb je een jaar toegang om de filmpjes nog eens te bekijken, de stretch &flow sessies te volgen of een meditatie nog eens te gebruiken.

Is er mogelijkheid om 1-op-1 coaching te ontvangen?

In dit programma zit geen 1-op-1 coaching inbegrepen. Heb je wel de behoefte om tijdens dit proces ook even 1-op-1 te sparren, bemoedigd te worden? Dan kun je een 1-op-1 sessie bijboeken! We kijken dan samen wat aansluit bij jouw wensen.