Over mij

Hi, dit ben ik: Laurien!

Ik doe niets liever dan jou begeleiden in jouw zoektocht naar heelheid, vrijheid en kracht.

Als Theoloog & Antropoloog heb ik geleerd om menselijk gedrag te observeren, analyseren en in kaart te brengen.
Als holistisch integratief coach gebruik ik die analyse om jou nog meer in je kracht te zetten. 

Mijn klanten beschrijven mij als warm, open, nuchter, eerlijk, prikkelend en meelevend. 
Ze voelen zich snel op hun gemak waardoor we snel de diepte ingaan en ze ruimte durven geven aan dat wat niet vaak gezien wordt. Juist daarin ervaren ze erkenning, ruimte en vrijheid. 


Een paar woorden die mij omschrijven:
Optimist | Idealist | Chaotisch | ENFP (MeyersBriggs) |  Empathisch | Bemoediger | Sportief | Competitief


Studies

Theoloog, Antropoloog, yogadocent &Integratieve Coach & Counseling

Ik studeerde Theologie (BA) en Antropologie (MA) in Leuven. Na al dat hoofdwerk voelde ik dat het tijd was om meer mijn lijf in te duiken en volgde ik een 200RYT opleiding tot christelijk yogadocent. Om dit alles te integreren met gezonde psychologie hoop ik in 2025 af te studeren als Integratief Coach. Ik houd van leren en ontwikkelen, dat had je inmiddels wellicht wel door.;)

Yoga

Yoga instructice - Crossyoga

In 2019 begon ik mijn RYT-200 yogaopleiding bij CrossYoga. In 2020 rondde ik deze opleiding af en startte ik als yogadocent voor Mums & More (zwangerschapsyoga en mama&baby poweryoga) en het PEPPcenter (CrossYoga). Ik geniet ervan om anderen te laten ervaren hoeveel wijsheid en rust er in ons lichaam schuilgaat. Het mooiste compliment? 'Ik slaap altijd zo lekker na jouw lessen'

Schaatsen

favoriete sport

Van mijn 6e tot mijn 18e deed ik fanatiek aan schaatsen. De ijsbaan was mijn favorite place to be en ik deed zelfs een keer mee aan het NK Marathon! Nu mag ik mijn kennis over het lichaam en sportiviteit gebruiken in mijn yogalessen and i love it!

Gezin

Alex & Roza

Dit zijn de liefdes van mijn leven! Mijn lieve man Alexander, ontmoet op de Evangelische Theologisce Faculteit in Leuven - mijn grootste supporter in mijn dromen, leukste maatje voor bankhangavondjes en gezellige uitstapjes. ondertussen uitgebreid met onze knappe dochers Roza & Zonne en als er een ding is waar ik van geniet dan is het het moederschap wel.

Fotografie

Laurien blom photography

Mijn ondernemersavontuur startte heel wat jaren geleden met fotografie. Ik deed het als hobby en breidde dit langzaam uit naar betaalde opdrachten. Nog steeds maak ik met Laurien Blom Photography veel mensen blij met waardevolle herinneringen vastgelegd in spontane, pure en warme foto's. Neem eens een kijkje bij mijn portfolio; ook jou leg ik met liefde vast!

Let's connect!

Things I love

sociale gelijkheid (worldpeace for everyone!), borrelplankjes, sporten, kusjes van roza & zonne, kusjes van alex, essential oils, havercappu's met een koekje, yoga, het kennen van mijn Maker, fotograferen, leven in vrijheid, reizen, goede gesprekken.