Over mij

Hi, dit ben ik: Laurien!

28 jaar, vrouw van Alex en mama van Roza & Zonne,  deed twee filosofische universitaire studies zonder te weten waarvoor ik het ging gebruiken, woonde 4 jaar in het buitenland en geniet nu van het burgerleven in het prachtige Amersfoort! Ik heb ontdekt dat het leven vol zit met beweging; ups en downs, mooie en minder mooie seizoenen. Het meebewegen met die seizoenen en het zoeken van mijn Maker in de seizoenen helpt me. En met veel liefde en passie geef ik die beweging door aan anderen!

Een paar woorden die mij omschrijven:
Optimist | Idealist | Chaotisch | ENFP (MeyersBriggs) |  Empathisch | Bemoediger | Sportief | Competitief


Studies

Theoloog & Antropoloog

Ik studeerde Theologie (BA) en Antropologie (MA) - twee hele filosofische studies en ik had nooit echt voor ogen wat ik ermee wilde doen. Heel tof dat ik mijn kennis en ervaring nu in RIVERBLOOM kan gebruiken.

Yoga

Yoga instructice - Crossyoga

In 2019 begon ik mijn RYT-200 yogaopleiding bij CrossYoga. In 2020 rondde ik deze opleiding af en startte ik als yogadocent voor Mums & More (zwangerschapsyoga en mama&baby poweryoga) en het PEPPcenter (CrossYoga). Ik geniet ervan om anderen te laten ervaren hoeveel wijsheid en rust er in ons lichaam schuilgaat. Het mooiste compliment? 'Ik slaap altijd zo lekker na jouw lessen'

Schaatsen

favoriete sport

Van mijn 6e tot mijn 18e deed ik fanatiek aan schaatsen. De ijsbaan was mijn favorite place to be en ik deed zelfs een keer mee aan het NK Marathon! Nu mag ik mijn kennis over het lichaam en sportiviteit gebruiken in mijn yogalessen and i love it!

Gezin

Alex & Roza

Dit zijn de liefdes van mijn leven! Mijn lieve man Alexander, ontmoet op de Evangelische Theologisce Faculteit in Leuven - mijn grootste supporter in mijn dromen, leukste maatje voor bankhangavondjes en gezellige uitstapjes. ondertussen uitgebreid met onze knappe dochers Roza & Zonne en als er een ding is waar ik van geniet dan is het het moederschap wel.

Fotografie

Laurien blom photography

Mijn ondernemersavontuur startte heel wat jaren geleden met fotografie. Ik deed het als hobby en breidde dit langzaam uit naar betaalde opdrachten. Nog steeds maak ik met Laurien Blom Photography veel mensen blij met waardevolle herinneringen vastgelegd in spontane, pure en warme foto's. Neem eens een kijkje bij mijn portfolio; ook jou leg ik met liefde vast!

Let's connect!

Things I love

sociale gelijkheid (worldpeace for everyone!), borrelplankjes, sporten, kusjes van roza & zonne, kusjes van alex, essential oils, cappuccino met havermelk (+een koekje), yoga (obviously), het kennen van mijn Maker, fotograferen, leven in vrijheid, reizen, goede gesprekken.