Ontspannen,
vol vertrouwen
& met God
je zwangerschap door

Al ruim 70 vrouwen
gingen je voor!

Holy Glow zwangerschapsyoga

Het getrappel in je buik, de verwachting van wat er komen gaat en ja.. ook een hoop fysieke ongemakken; de zwangerschap is een bijzondere maar ook intense tijd. A new season is coming en je er mentaal op voorbereiden is naast het regelen van de praktische zaken ontzettend belangrijk.

Je merkt dat je lichaam groeit, dat is spannend en tegelijkertijd heel erg leuk. Je wilt graag fit blijven en natuurlijk straks zo goed mogelijk die bevalling doorkomen.
Hoe zorg je dat je lichaam zo goed mogelijk deze heilige taak laat volbrengen?
Hoe zorg je goed voor je groeiende kindje maar vergeet je ook niet jezelf en je eigen behoeften?
Hoe sta je bewust bij deze tijd stil, inclusief alle ups en downs, ongemakken en onzekerheden.

Well.. I have something special for you.😍

De Holy Glow zwangerschapsyoga is dé online christelijke zwangerschapsyoga.
Voor mama's to be die bewust willen investeren in fysiek en geestelijk welzijn en willen genieten van kostbare ontspanningsmomentjes met de baby in hun buik.


yes dit heb ik nodig

Oh, do you see the heavenly glow?

Als mama van 2 meisjes heb ik het wonder van zwanger zijn 2 keer mee mogen maken. Ik genoot ervan, volop. Daarnaast vond ik het met vlagen ook heftig. Had ik last van bekkenpijn, voelde ik mij mentaal niet sterk het eerste trimester en moest ik wennen aan mijn lichaam dat veranderde.

In mijn beide zwangerschappen heb ik ontzettend genoten van mijn wekelijkse momentjes zwangerschapsyoga. Naast dat het een lekker moment voor mezelf was, heb ik tijdens mijn zwangerschap en geboorte echt heel erg veel gehad aan de lichamelijke oefeningen, ademhalingstechnieken en ontspanningoefeneningen. Mede daardoor kon ik geboorte geven op de manier die ik zo graag wilde - vol rust, samen met mijn man, verloskundigen én God.

Ook in mijn werk als zwangerschapsyogadocent zag ik het belang van een goede ademhaling, vertrouwen in het geboorteproces en bewegen tijdens de zwangerschap. Ik vind het zo bijzonder hoe het oefenen van de juiste houdingen, bewustzijn van je ademhaling en stilstaan bij je lijf en verlangens elke keer weer het verschil maakt in de beleving van de zwangerschap en geboorte.

Vanuit die passie en mijn ervaring als (zwangerschaps)yogadocent ontwikkelde ik de Holy Glow zwangerschapsyoga: om jou te laten ervaren hoe mooi je lichaam gemaakt is en je vertrouwen te geven in je lichaam tijdens de zwangerschap en naar de geboorte toe. Voor 99,- euro krijg je 9 maanden toegang tot 10 heerlijke uitgebreide yogalessen en mijn verzameling aan oefeningen, informatie, inspiratie en tips.


Door het volgen van de Holy Glow zwangerschapsyoga...

 • heb jij de tools om tijdens je zwangerschap ontspanning en rust op te zoeken

 • ervaar jij waardevolle ontspanningsmomenten met je kindje en God

 • ga jij vol vertrouwen de geboorte tegemoet en krijg je informatie, oefeningen en tips die jou helpen in de voorbereiding

 • ZORG JIJ GOED VOOR JEZELF EN HOUD JE JE LICHAMELIJK EN MENTAAL FIT

 • Leer jij je zwangere lichaam goed kennen en leer je het te volgen - megafijn voor tijdens de bevalling dat je je lichaam kent!

 • geef je ruimte aan het mooie en soms ingewikkelde proces van zwanger zijn en (opnieuw) moeder worden


God in je zwangerschap

Liefde voor je lichaam

Van dankbaarheid wordt alles leuker, lichter en fijner. Ik nodig je uit om dankbaar te zijn, ook als het lastig is, je pijn hebt, je niet lekker in je vel zit of het even niet ziet zitten.

Een lekkere les die vooral draait om bewegen! Zin om jezelf een beetje uit te dagen en de spieren goed hun werk te laten doen? Dan is deze les perfect voor jou!

De momentjes met je kindje zijn misschien wel het meest waardevolle element van de zwangerschapsyoga. In deze hele les staan we stil bij het wonderlijke van zwanger zijn en dat jij je kindje bij je mag dragen.

Lekker bewegen

Jij en je kindje

Je lichaam verandert. Dat is mooi,  maar soms ook confronterend, vervreemdend en lastig. In deze les hebben we het lichaam lief! We kijken naar haar met dankbaarheid en zachtheid.

Dankbaarheid

Hoe betrek je God in je zwangerschap? Best lastig in een tijd waar alles doorraast en veel (babyspulletjes, verlof regelen, werk, andere kinderen) aandacht van je vraagt. in deze module (zowel yogales als extra video) geef ik je handvaten om de zwangerschap bij God te brengen.

Je bent zo krachtig mooie vrouw! Ik doe niets liever dan jou laten ervaren en voelen dat je krachtig bent en ultiem geliefd. Deze les is daarvoor uitermate geschikt. 

Kracht & liefde

We all need some, right? Zeker als zwangere kun je wel een beetje rust gebruiken. Een heerlijke les die daarop focust: de rust die God jou wil geven.

Rust

Als er 1 ding is wat ik elke vrouw zou willen meegeven voor haar bevalling: vertrouwen!
Vertrouwen in haar lijf, in het geboorteproces, in zichzelf, in God en in haar geboorteteam. De basis van een fijne (niet perfecte!) geboorte ervaring. 

Vertrouwen

Een heerlijke (kortere) les die focust op een belangrijke vraag: wat heb jij nodig? Je gaat voelen waar je diep van binnen naar verlangt in deze tijd voor de geboorte en we visualiseren samen jouw droombevalling.

Wat heb jij nodig?

Dit vind je in de modules:
 • 10 uitgebreide yogalessen met beweging, meditatie, ontspanning en fijne momentjes met jou en je kindje
 • 10 korte inspiratievideo's vol inspiratie, bemoediging, kennis en oefeningen
 • Kennisstukjes om te lezen + oefeningen tussendoor

Dit zijn de thema's

Een hele fijne (kortere) les om te doen en eventueel herhalen tijdens je verlof. Om te focussen op dat wat jij nodig hebt en jij blij van wordt in die laatste weken voor de geboorte. Zodat jij blij, vol vertrouwen en in je eigen kracht de bevalling in mag gaan!

Waar word je blij van?

Ja ik doe mee!

Wat is het?

10 zwangerschapsyogalessen van 50-60 minuten

lessen vol Beweging, ademhaling, ontspanning & voorbereiden op de geboorte

9 maanden alle lessen onbeperkt tot je beschikking via een mooi online platform

Bewust bezig zijn met je zwangerschap en je voorbereiden op de geboorte samen met god

losse inspiratie- en meditatievideo's om je voor te bereiden op een ontspannen geboorte

99,-

Wat zeggen anderen?


'De Holy Glow yogalessen waren elke week een heerlijk moment waar ik echt naar uitkeek. Fijn om samen met mijn kindje de stilte op te zoeken, om elkaar te leren kennen en God's liefde daarbij te betrekken. Dat voelde heel bijzonder!
Laurien geeft de lessen op een heel ontspannen manier, waardoor je het idee hebt dat je live met haar meedoet. De lessen stralen rust uit en zijn fijn om naar te kijken en te luisteren.
Een dikke aanrader voor tijdens de zwangerschap en als voorbereiding voor de bevalling!'


'Een moment om heerlijk te ontspannen en tot jezelf te komen samen met je baby en God. Wat meer moet je hebben? :)'

'Fijne lessen om vanuit je eigen omgeving verbonden te zijn met andere zwangeren en God.'

"De combinatie van beweging, ontspanning en meditatie is top!"

Wil jij...

 • stilstaan bij je zwangerschap op jouw tijd en tempo?

 • Connecten met je kindje, God en andere zwangeren?

 • je lichaam beter leren kennen en ontdekken hoe je dit praktisch vormgeeft tijdens je zwangerschap en de geboorte?

 • je lichaam en geest sterk en fit houden tijdens je zwangershap?

 • in de veiligheid van je eigen huis zwangerschapsyoga volgen?

 • Elk moment toegang hebben tot een moment van rust en ontspanning?


dan is de Holy Glow zwangerschapsyoga perfect voor jou!


Proefles

Ervaar of de Holy Glow wat voor je is door een proefles op YouTube.

Zeker niet! De yogalessen zijn toegankelijk voor elk niveau en zijn heel goed te volgen zonder enige yoga ervaring. 

Veelgestelde vragen

Hoe verloopt de aanmelding?

Via deze link kun je de cursus kopen. je krijgt vervolgens toegang tot de online community en je kunt direct beginnen met de eerste les!Moet ik ervaring hebben met yoga?

Ik heb fysieke ongemakken, kan ik dan alsnog meedoen?

Fysieke ongemakken horen (helaas) vaak bij een zwangerschap. Tijdens de lessen houd ik rekening met zwakke bekken(bodemspieren), buikspieren, extra vermoeidheid en natuurlijk een grote buik die soms in de weg zit. Ik zal ook vaak bij oefeningen meerdere mogelijkheden aanbieden. De intensievere oefeningen worden afgewissels met meditatiemomenten zodat je lijf de tijd heeft om uit te rusten. Twijfel je over een specifieke klacht? Stuur dan gerust een mailtje!

Yoga.. ik vind dat als christen nog best wel spannend.

Dat snap ik. Hoewel ik zelf die spanning niet (meer) ervaar, snap ik wel dat je er nog niet uit bent of dit bij je past en of je dit als christen mag/wil doen. Op de pagina 'yoga' leg ik het een en ander uit wat yoga is en vertel ik waar ik in geloof, wellicht helpt dit in je keuze! Je mag me ook altijd een berichtje sturen als je specifieke vragen hebt. En als dit niet de vorm is dit bij je past hoop ik dat je een andere vorm vindt zodat je ontspannen en vol vertrouwen de geboorte in mag gaan!

made for such a time as this

Hoeveel kost de zwangerschapsyoga serie?

De investering van de serie is 99,-. Hiervoor krijg je 9 maanden toegang tot 10 uitgebreide yogalessen en mijn verzameling aan oefeningen, informatie, inspiratie en tips met betrekking tot zwangerschap en bevallen.
Het is een investering in rust, de relatie met je kindje en je relatie met God! Je krijgt er heel veel waardevolle ontspannen momenten samen met je kindje voor terug én verschillende middelen die je helpen in de voorbereiding van de geboorte van je kindje.

Is online zwangerschapsyoga volgen wel handig?

Ja! Juist tijdens de zwangerschap is het heerlijk om yoga te doen vanuit je eigen, veilige omgeving. Je hoeft de deur niet meer uit, je kunt zelf bepalen wanneer je de lessen volgt en als je partner even mee wilt kijken dan kan dit op een laagdrempelige manier. Daarbij zijn de kosten voor de gehele serie een stuk lager dan een abonnement bij de sportschool en kun je er de hele zwangerschap gebruik van maken (je hebt 9 maanden toegang). Ook is er een community waar je andere zwangeren kunt ontmoeten!

Dit is niet mijn eerste kindje, heb ik er dan wel wat aan?

Jaaaa! Volmondig ja! Juist bij een tweede of derde kindje schiet tijd voor je zwangerschap en connectie met je kindje er snel bij in.. Zwangerschapsyoga is echt het ultieme middel om te zorgen dat je een wekelijks connect momentje hebt met het indje in je buik.
Daarnaast weet je al wat beter wat je wel en niet wil tijdens je zwangerschap en bevalling. Je kunt dus nóg bewuster stilstaan bij je eigen wensen en gevoelens, en daar help ik je bij in deze cursus! Ik heb al meerdere vrouwen begeleid die zwanger waren van hun 2e, 3e of zelfs 4e kindje en altijd vonden ze de qualitytime met hun kindje zeer kostbaar én leerden se nieuwe ontspanningsoefeningen voor tijdens de zwangerschap en de geboorte.