Holy Glow zwangerschapsyoga

Het getrappel in je buik, de verwachting van wat er komen gaat en ja.. ook een hoop fysieke ongemakken; de zwangerschap is een bijzondere maar ook intense tijd. A new season is coming en je er mentaal op voorbereiden is naast het regelen van de praktische zaken ontzettend belangrijk. Toen ik zwanger was van Roza genoot ik ontzettend van mijn wekelijkse momentjes zwangerschapsyoga. Naast dat het een lekker moment voor mezelf was, heb ik tijdens mijn zwangerschap en geboorte echt heel erg veel gehad aan de lichamelijke oefeningen, ademhalingstechnieken en ontspanningoefeneningen. Mede daardoor kon ik geboorte geven op de manier die ik zo graag wilde - vol rust, samen met mijn man, verloskundigen én God.

Vanuit die passie én mijn ervaring als (zwangerschaps)yogadocent ontwikkelde ik de Holy Glow zwangerschapsyoga: om jou te laten ervaren hoe mooi je lichaam gemaakt is en je vertrouwen te geven in je lichaam tijdens de zwangerschap en naar de geboorte toe. Je bent van harte welkom!

tell me more!

Oh, do you see the heavenly glow?

lees meer Over de docent

Ja ik doe mee!

Wat is het?

elke maandagavond (19:30 - 20:45) online les via zoom

lessen vol Beweging, ademhaling, ontspanning & voorbereiden op de geboorte

Mogelijkheid tot terugkijken in de week erna

Oefeningen gericht op jouw lichaam, je kindje en de naderende geboorte

Bewust bezig zijn met je zwangerschap en je voorbereiden op de geboorte samen met god

community van zwangeren

optioneel: toegang tot de Holy Glow whatsappgroep35 euro 
per maand

The reviews


'Ik vond de Holy Glow zwangerschapsyoga een fijn moment in de week om weer in mijn lichaam te komen en bewust bezig te zijn met mijn zwangerschap. Extra mooi dat er ook een koppeling gemaakt wordt met God en daar ruimte voor is.'

'Een moment om heerlijk te ontspannen en tot jezelf te komen samen met je baby en God. Wat meer moet je hebben? :)'

'Fijne lessen om vanuit je eigen omgeving verbonden te zijn met andere zwangeren en God.'

Zeker niet! De yogalessen zijn toegankelijk voor elk niveau en zijn heel goed te volgen zonder enige yoga ervaring. 

FAQ

Hoe verloopt de aanmelding?

Stuur een mailtje naar hi@riverbloom.nl of vul het      contactformulier in op de contactpagina. Na de opgave krijg je een mailtje met een betaallink en nadat de betaling voldaan is, is je aanmelding definitief en heb je een maand toegang tot de lessen! Je krijgt dan elke maadag een link voor zoom, waar de lessen gehouden worden.
Wat als ik er een keer niet bij kan zijn?

Moet ik ervaring heben met yoga?

Ik heb fysieke ongemakken, kan ik dan alsnog meedoen?

Geen probleem! Live erbij zijn is natuurlijk leuk om met andere zwangeren in contact te zijn en live vragen te stellen over de oefeningen, maar als dit niet lukt krijg je een link toegestuurd die je tot een week erna kan bekijken! Zo kun je de les op je eigen tijd rustig volgen. 

Fysieke ongemakken horen (helaas) bij de zwangerschap. Tijdens de lessen houd ik rekening met zwakke bekken(bodemspieren), buikspieren, extra vermoeidheid en natuurlijk een grote buik die soms in de weg zit. Ik zal ook vaak bij oefeningen meerdere mogelijkheden aanbieden en hebben we af en toe een pauze waar we ontspannen of even kletsen over de naderende geboorte. Heb je een specifieke vraag over jouw situatie? Stuur dan gerust een mailtje!

Kan ik ook 1 losse les kopen ipv een hele maand?

Ja dit kan! Voor 10 euro kun je een losse les kopen. 

Yoga.. ik vind dat als christen nog best wel spannend.

Dat snap ik. Hoewel ik zelf die spanning niet (meer) ervaar, snap ik wel dat je er nog niet uit bent of dit bij je past en of je dit als christen mag/wil doen. Op de pagina 'yoga' leg ik het een en ander uit wat yoga is en vertel ik waar ik in geloof, wellicht helpt dit in je keuze! Je mag me ook altijd een berichtje sturen als je specifieke vragen hebt. En als dit niet de vorm is dit bij je past hoop ik dat je een andere vorm vindt zodat je ontspannen en vol vertrouwen de geboorte in mag gaan!

made for such a time as this