Riverbloom Studio


  • meer rust?
  • tijd bij God?
  • opgebouwd worden door de waarheid van God?
  • verstillen & ontspannen?
  • uitproberen of (christelijke) yoga wat voor jou is?Dan is de Riverbloom studio wat voor jou

Heb jij een verlangen naar


'Be still and know that I am God.

Online verstillen, vertragen, reflecteren en rusten bij God

- yogalessen volgen op je eigen tijd en tempo

- yogaflows voor elk niveau

- vol beweging, stilte, ontspanning en christelijke inspiratie

- tijd voor jezelf én met god 

- connectie met andere gelijkgestemdenYogaseries bij Riverbloom =

'Fijne yogaflows met christelijke 'food for thought'

'Vol van Gods geest zonder zweverige nonsense'

'Moment van bezig zijn met mijn lichaam én God'

' Of er niks anders was naast mijn matje.... Heerlijk.'

HEILIG

In de yogaserie 'HEILIG' gaan we dieper in op wat het thema heiligheid voor jou betekent en hoe je dit vorm kan geven in het seizoen waar je in zit. De serie bestaat uit 4 lessen van 60 minuten vol beweging, ontspanning, ademhaling en christelijke inspiratie.

Holy Glow

De Holy Glow zwangerschapsyoga is speciaal ontworpen voor de bijzondere tijd van een zwangerschap! We rekken en strekken, doen oefeningen om onze spieren sterk te houden/maken en geven veel aandacht aan ontspannning tijdens zwangerschap en geboorte.

Ready to bloom

Groeien en bloeien door 4 heerlijke yogaflows van 30-40 minuten. We duiken samen dieper op het thema in door beweging, verstilling, ontspanning en lekker stretchen. Rol je matje uit in de natuur of zoek een stil pekje in huis, are you ready?

De series

Doe mee met 'HEILIG'

Doe mee met 'Holy Glow'

Doe mee met 'Ready to Bloom'

Dit lijkt me heerlijk!

Heilig

 Zwangerschapsyoga

Ready to Bloom

Liever voor langere tijd aan de slag met je lichaam, ziel en geest?

Doe mee met het online programma 'embrace' waarin je 3 maanden aan de slag gaat met rusten in de armen van je Maker.

Aan de hand van bemoedigende video's, meditaties en stretch & Flow lessen bemoedig ik jou om te leven vanuit genade, vanuit 'zijn is genoeg' 
en daag ik je uit om te leven in verbinding met jezelf, God & anderen.

Wat we geloven bij RIVERBLOOM

Yoga is een veelbesproken onderwerp. Bij zowel christenen als niet-christenen. Daarom vind ik het belangrijk om als christen, theoloog, antropoloog en yogadocent mijn visie hierop te omschrijven. Hieronder dan ook een korte statement over de basis waar RIVERBLOOM voor staat. Meer hierover lezen? Kijk dan even rond op de blog (coming soon!).

Bij RIVERBLOOM geloven we in de God van de Bijbel. We zijn gemaakt door de Schepper van hemel en aarde en we lijken op God (genesis 1:26-28). We zijn als mens lichaam, ziel en geest en komen tot bloei wanneer we in relatie leven met onze Maker (psalm 1).

Jezus is de weg tot God. De Heilige Geest is onze Trooster en leidt ons door dit leven met zijn liefdevolle stem.

Het aardse leven is vaak hectisch, onvolmaakt, druk en chaotisch. Het kan fijn zijn om ons terug te trekken (als iemand dit vaak deed, dan was het Jezus wel!) om rust te zoeken en naar onze gedachten, gevoelens en sensaties te luisteren.

Yoga is een tool, een middel, om de ruis om ons heen te verstillen en de stem van Gods Geest te verstaan. Yoga helpt je om jezelf te begrijpen en jouw lichaam en geest samen te brengen. Yoga is niet de weg tot God, maar kan wel een hulpmiddel zijn om je zorgen bij Hem te brengen en zijn liefde voor jou te ervaren. 

Iedereen is welkom bij R I V E R B L O O M. Ook als je anders denkt, doet, gelooft of eruit ziet dan ik. Samen mogen we op weg gaan, zoekend naar een leven in volheid met onze Schepper en ik kijk ernaar uit om dat samen met jou te doen!

OUR BELIEFS