Voel jij ...

De Behoefte om tijd vrij te maken voor rust en ontspanning?


Dat je moeite hebt om tijd voor jezelf en god vrij te maken?


dat je lichaam behoefte heeft aan beweging?


een verlangen om te (her)connecten met God?
Dan is mijn yogaserie 'HEILIG' wat voor jou!

Yogaserie 'HEILIG'

Heilig, heiligheid. Wat betekent dat voor jou? Waar denk je aan? Aan je heilige overtuigingen of misschien wel aan de God die je eert?

In de yogaserie 'HEILIG' gaan we in een besloten community dieper in op dit thema. Door beweging, ontspanning, Bijbelteksten en inspiratiemomenten nodig ik je uit om met me mee op zoek te gaan naar wat heiligheid voor jou betekent en hoe jij dit thema in het seizoen waarin je zit vorm mag geven.
In de lessen creëer ik ruimte voor jouw persoonlijke reis met God - je bent welkom zoals je bent, waar je ook staat in je reis met God!

tell me more!

The lord is my refuge..

Ja ik doe mee!

Wat is het?

christelijke yogaserie In een besloten online omgeving

4 yogalessen van 60 minuten

lessen vol Beweging, ademhaling, ontspanning & Bijbelse inspiratie

Te volgen op je eigen tijd en tempo

Toegang tot een besloten community om ervaringen te delen


39,95,-

REVIEWS

'Ooh dit was weer een heerlijke yuogasessie. Het voelde echt even of er niks anders was naast mijn matje. Het is zo fijn om op deze manier even rust te kunnen pakken, gewoon alleen al op mijn ademhaling te letten. En je meditatiestukjes komen echt binnen. 


'De combinatie met Bijbelteksten en meditatie met de oefeningen spreekt mij aan en wordt op een mooie manier gebracht door Laurien.'

'Bedankt voor de fijne les! Wat een goed begin van de dag! Het voelt zó goed om met mijn lijf EN God bezig te zijn.

'De rustige leiding van Laurien zorgt ervoor dat je je grenzen bewaakt maar ook jezelf uitdaagt.'

Zeker niet! De yogalessen zijn toegankelijk voor elk niveau en zijn heel goed te volgen zonder enige yoga ervaring. Wellicht zul je wel even moeten wennen aan de houdingen, maar na 2 of 3 lessen zul je verschillende poses herkennen en merken dat het je makkelijker af gaat dan de eerste keer.

Veelgestelde vragen

Hoe verloopt de aanmelding?

Je kunt je hier aanmelden voor de serie. Na de betaling krijg je direct toegang tot de online omgeving. De eerste les staat hier al voor je klaar, de andere 3 lessen worden wekelijks aan de omgeving toegevoegd.
Moet ik ervaring hebben met yoga?

Kan ik ook 1 losse les kopen ipv de hele serie?

Nee, dat is bij niet mogelijk. Je bent natuurlijk niet verplicht om alle lessen te volgen, maar je betaalt voor toegang tot 4 yogalessen. 

Yoga.. ik vind dat als christen nog best wel spannend.

Dat snap ik. Hoewel ik zelf die spanning niet (meer) ervaar, snap ik wel dat je er nog niet uit bent of dit bij je past en of je dit als christen mag/wil doen. Op de pagina 'yoga' leg ik het een en ander uit wat yoga is en vertel ik waar ik in geloof, wellicht helpt dit in je keuze! Je mag me ook altijd een berichtje sturen als je specifieke vragen hebt. En als dit niet de vorm is dit bij je past hoop ik dat je een andere vorm vindt om tijd met jezelf én God te besteden.

In hem leven wij, bewegen wij en zijn wij

Hoelang houd ik toegang tot de serie?

Tot 6 maanden na je aankoop kun je inloggen in de online omgeving en de serie volgen. Schaf je een nieuwe serie aan bij Riverbloom? Dan wordt dat weer 6 maanden verlengd. Je hebt dus toegang tot al je series tot 6 maanden na je laatste aankoop. 
Wat heb ik nodig?

Een matje, een fijne (het liefst rustige) plek, een lekkere kop thee of glas water, comfortable kleding en eventueel een (meditatie)kussen, yogablokken en dekentje. De laatste items zijn niet verplicht, maar kunnen de lessen wel makkelijker/comfortabeler maken.