Voel jij ...

De Behoefte om naar binnen te keren in de tijd rondom pasen?


Dat je moeite hebt om tijd voor jezelf en god vrij te maken?


dat je lichaam behoefte heeft aan beweging?


een verlangen om te (her)connecten met God?
Dan is mijn yogaserie 'Road to Easter' wat voor jou!

Yogaserie 'Road to Easter'

Speciaal voor de periode naar en rondom Pasen 2022 heb ik een hele fijne yogaserie ontwikkeld. In de online Riverbloom Studio gaan we met elkaar nadenken, voelen en reflecteren over en rondom Pasen.

Door beweging, ontspanning, Bijbelteksten en inspiratiemomenten nodig ik je uit om met me mee op zoek te gaan naar wat Pasen voor jou betekent en hoe jij dit thema in dit seizoen vorm mag geven.
In de lessen creëer ik ruimte voor jouw persoonlijke reis met God - je bent welkom zoals je bent, waar je ook staat in je reis met God!

tell me more!

The lord is my refuge..

lees meer Over de docent

Ja ik doe mee!

Wat is het?

christelijke online yogaserie in een besloten

4 yogalessen op eigen tijd te volgen

lessen vol Beweging, ademhaling, ontspanning & Bijbelse inspiratie

Extra meditatie oefeningen over het thema

REVIEWS

'Ooh dit was weer een heerlijke yuogasessie. Het voelde echt even of er niks anders was naas tmijn matje. Het is zo fijn om op deze manier even rust te kunnen pakken, gewoon alleen al op mijn ademhaling te letten. En je meditatiestukjes komen echt binnen. 


'De combinatie met Bijbelteksten en meditatie met de oefeningen spreekt mij aan en wordt op een mooie manier gebracht door Laurien.'

'Bedankt voor de fijne les! Wat een goed begin van de dag! Het voelt zó goed om met mijn lijf EN God bezig te zijn.

'De rustige leiding van Laurien zorgt ervoor dat je je grenzen bewaakt maar ook jezelf uitdaagt.'

Zeker niet! De yogalessen zijn toegankelijk voor elk niveau en zijn heel goed te volgen zonder enige yoga ervaring. Wellicht zul je wel even moeten wennen aan de houdingen, maar na 2 of 3 lessen zul je verschillende poses herkennen en merken dat het je makkelijker af gaat dan de eerste keer.

FAQ

Hoe verloopt de aanmelding?

Via deze betaalpagina kun je de serie aanschaffen. Je krijgt daarna meteen een mailtje met een inloglink voor de online studio. 
Moet ik ervaring heben met yoga?

Kan ik ook 1 losse les kopen ipv de hele serie?

Nee, dat is bij deze serie niet mogelijk. Je bent natuurlijk niet verplicht om alle lessen te volgen, maar je betaalt voor toegang tot 4 yogalessen 37,95 euro. 

Yoga.. ik vind dat als christen nog best wel spannend.

Dat snap ik. Hoewel ik zelf die spanning niet (meer) ervaar, snap ik wel dat je er nog niet uit bent of dit bij je past en of je dit als christen mag/wil doen. Op de pagina 'yoga' leg ik het een en ander uit wat yoga is en vertel ik waar ik in geloof, wellicht helpt dit in je keuze! Je mag me ook altijd een berichtje sturen als je specifieke vragen hebt. En als dit niet de vorm is dit bij je past hoop ik dat je een andere vorm vindt om tijd met jezelf én God te besteden.

In hem leven wij, bewegen wij en zijn wij