Voel jij ...

De Behoefte om naar binnen te keren in de tijd rondom pasen?


Dat je moeite hebt om tijd voor jezelf en god vrij te maken?


dat je lichaam behoefte heeft aan beweging?


een verlangen om te (her)connecten met God?
Dan is mijn yogaserie 'Road to Easter' wat voor jou!

Yogaserie 'Road to Easter'

Speciaal voor de periode naar en rondom Pasen 2021 heb ik een hele fijne yogaserie ontwikkeld. In een besloten Instagram community gaan we met elkaar nadenken, voelen en reflecteren over en rondom Pasen.

Door beweging, ontspanning, Bijbelteksten en inspiratiemomenten nodig ik je uit om met me mee op zoek te gaan naar wat Pasen voor jou betekent en hoe jij dit thema in dit seizoen vorm mag geven.
In de lessen creëer ik ruimte voor jouw persoonlijke reis met God - je bent welkom zoals je bent, waar je ook staat in je reis met God!

tell me more!

The lord is my refuge..

lees meer Over de docent

Ja ik doe mee!

Wat is het?

christelijke yogaserie op een besloten instagramaccount

4 yogalessen op 17,24,31 maart & 7 april

lessen vol Beweging, ademhaling, ontspanning & Bijbelse inspiratie

Live op woensdagochtend 9 uur + mogelijkheid tot terugkijken de hele maand maart & april


1 keer per week een post ter reflectie van de yogaflow25 euro

REVIEWS

'Ooh dit was weer een heerlijke yuogasessie. Het voelde echt even of er niks anders was naas tmijn matje. Het is zo fijn om op deze manier even rust te kunnen pakken, gewoon alleen al op mijn ademhaling te letten. En je meditatiestukjes komen echt binnen. 


'De combinatie met Bijbelteksten en meditatie met de oefeningen spreekt mij aan en wordt op een mooie manier gebracht door Laurien.'

'Bedankt voor de fijne les! Wat een goed begin van de dag! Het voelt zó goed om met mijn lijf EN God bezig te zijn.

'De rustige leiding van Laurien zorgt ervoor dat je je grenzen bewaakt maar ook jezelf uitdaagt.'

Zeker niet! De yogalessen zijn toegankelijk voor elk niveau en zijn heel goed te volgen zonder enige yoga ervaring. Wellicht zul je wel even moeten wennen aan de houdingen, maar na 2 of 3 lessen zul je verschillende poses herkennen en merken dat het je makkelijker af gaat dan de eerste keer.

FAQ

Hoe verloopt de aanmelding?

Stuur een mailtje naar hi@riverbloom.nl of vul het      contactformulier in op de contactpagina. Na de opgave krijg je een mailtje met een betaallink en nadat de betaling voldaan is, is je aanmelding definitief en krijg je toegang tot het besloten instagram account
Moet ik ervaring heben met yoga?

Kan ik ook 1 losse les kopen ipv de hele serie?

Nee, dat is bij deze serie niet mogelijk. Je bent natuurlijk niet verplicht om alle lessen te volgen, maar je betaalt voor toegang tot 4 yogalessen 25 euro. 

Yoga.. ik vind dat als christen nog best wel spannend.

Dat snap ik. Hoewel ik zelf die spanning niet (meer) ervaar, snap ik wel dat je er nog niet uit bent of dit bij je past en of je dit als christen mag/wil doen. Op de pagina 'yoga' leg ik het een en ander uit wat yoga is en vertel ik waar ik in geloof, wellicht helpt dit in je keuze! Je mag me ook altijd een berichtje sturen als je specifieke vragen hebt. En als dit niet de vorm is dit bij je past hoop ik dat je een andere vorm vindt om tijd met jezelf én God te besteden.

In hem leven wij, bewegen wij en zijn wij