Yogaserie HOME

Speciaal voor deze periode waarin we veel thuis zitten heb ik de yogaserie 'HOME' ontwikkeld. In de maand februari gaan we met elkaar, via een besloten account op instagram, nadenken, voelen en reflecteren op het thema 'thuis'. 
Door beweging, ontspanning, Bijbelteksten en inspiratiemomenten wil ik je uitnodigen met me mee op zoek te gaan naar wat thuis voor jou betekent en hoe jij dit thema in dit seizoen vorm mag geven.

tell me more!

The lord is my refuge..

lees meer Over de docent

Ja ik doe mee!

Wat is het?

christelijke yogaserie op een besloten instagramaccount

4 yogalessen op 3,10,17 en 24 februari

lessen vol Beweging, ademhaling, ontspanning & Bijbelse inspiratie

Live op woensdagochtend 9 uur + mogelijkheid tot terugkijken de hele maand februari


1 keer per week een post ter reflectie van de yogaflow23 euro

REVIEWS


'De combinatie met Bijbelteksten en meditatie met de oefeningen spreekt mij aan en wordt op een mooie manier gebracht door Laurien.'

'De rustige leiding van Laurien zorgt ervoor dat je je grenzen bewaakt maar ook jezelf uitdaagt.'

Zeker niet! De yogalessen zijn toegankelijk voor elk niveau en zijn heel goed te volgen zonder enige yoga ervaring. Wellicht zul je wel even moeten wennen aan de houdingen, maar na 2 of 3 lessen zul je verschillende poses herkennen en merken dat het je makkelijker af gaat dan de eerste keer.

FAQ

Hoe verloopt de aanmelding?

Stuur een mailtje naar hi@riverbloom.nl of vul het      contactformulier in op de contactpagina. Na de opgave krijg je een mailtje met een betaallink en nadat de betaling voldaan is, is je aanmelding definitief en krijg je toegang tot het besloten instagram account
Moet ik ervaring heben met yoga?

Kan ik ook 1 losse les kopen ipv de hele serie?

Nee, dat is bij deze serie niet mogelijk. Je bent natuurlijk niet verplicht om alle lessen te volgen, maar je betaalt voor toegang tot 4 yogalessen 23 euro. 

Yoga.. ik vind dat als christen nog best wel spannend.

Dat snap ik. Hoewel ik zelf die spanning niet (meer) ervaar, snap ik wel dat je er nog niet uit bent of dit bij je past en of je dit als christen mag/wil doen. Op de pagina 'yoga' leg ik het een en ander uit wat yoga is en vertel ik waar ik in geloof, wellicht helpt dit in je keuze! Je mag me ook altijd een berichtje sturen als je specifieke vragen hebt. En als dit niet de vorm is dit bij je past hoop ik dat je een andere vorm vindt zodat je ontspannen en vol vertrouwen de geboorte in mag gaan!

In hem leven wij, bewegen wij en zijn wij