‘for those who are planted by the River, will bloom with grace'

EMPOWER groepstraject

Een jaar lang (leren) rusten in de armen van God

Online programma EMBRACE

Deze workshop ontwikkelde ik speciaal voor al jouw vragen!
We gaan dieper in op wat yoga is en kijken naar hoe yoga een aanvulling kan zijn op onze christelijke geloofspraktijk.
En we gaan natuurlijk lekker een uur de mat op met een fijne yoga flow! De workshop is te boeken vanaf 5 personen en is op maat te maken voor jouw gezelschap. We houden in de workshop uiteraard rekening met de huidige coronamaatregelen. 

Ik wil dit!

vanaf 100,- 

Groeien en ruimte innemen samen met gelijkgestemde vrouwen

In de afgelopen jaren heb ik al heel wat vrouwen mogen begeleiden in hun zoektocht naar het volgen van Jezus en leven vanuit Rust. Soms mocht ik ze een dag ontvangen op een retreat en soms mocht ik 3 maanden met hun optrekken in het online programma EMBRACE. 

Elke keer weer smaakte het naar meer. Naar een langer traject van met elkaar optrekken, verbinden, leren. Nog meer ruimte om je hart écht te laten zien. Nog meer verdieping om tot de kern te komen en daarvanuit verandering te zien. Nog meer ruimte voor God om Zijn werk te doen.

Daaruit is EMPOWER ontstaan. Een diepgaand en holistisch groepstraject wat jou helpt om in jouw God gegeven kracht te gaan staan. Waar we in dagretreats, online livesessies en een besloten groepschat met elkaar gaan oefenen in ruimte innemen, luisteren naar Gods stem en voelen waar de groei zit. 

23 september gaan we van start en jij bent van harte welkom!

Dit lijkt me te gek

Aanbod RIVERBLOOM

Holy Glow 
zwangerschapsyoga

Spreker

Lijkt me superleuk! Al mijn hele leven houd ik van spreekbeurten, presentaties en noem maar op, als middelbare scholier zat ik in het debatteam en als studente Theologie volgde ik het vak Homilitiek: i love public speaking!
Het lijkt me dan ook heel leuk en een eer met jou samen te kijken naar wat ik kan betekenen als spreker. Heel graag bemoedig ik jou vanuit de bijbel over Rust, staan in jouw kracht, ruimte innemen of een onderwerp naar keuze.

Mag ik komen spreken in jouw kerk of bij jouw event?

Yes, kom spreken!

Workshops

Nodig me uit voor een workshop

Zoals ik al zei: i love public speaking! Ook in workshop-formaat. naast de workshop 'Yoga & Christen' heb ik samen met therapeut Josien Vink de workshop 'Innerlijke Rust' ontwikkeld.  In deze workshops blijft het niet bij theorie, maar gaan we natuurlijk ook ervaren wat het is om yoga te doen! Daarnaast is het mogelijk om een workshop te ontwikkelen speciaal voor jou en je gezelschap. Denk bijvoorbeeld aan 'Yoga op de werkvloer', 'Yoga & essential oils' of 'Yoga voor kinderen'.  Er is heel veel mogelijk, ik denk graag met je mee!

Ja, een workshop!