EMPOWER

In 6 maanden groeien in
krachtig vrouwzijn,
leven vanuit Rust
en jouw God gegeven ruimte innemen.

Ik wil dit!

‘Ik weet wel dat ik ruimte mag innemen, ambitieus mag zijn, mijn dromen achterna gaan.. Maar in de praktijk vind ik het knap lastig. Dat ene project komt maar niet van de grond, ik spiegel me aan anderen en kom te weinig voor mezelf op.'

 • Je verlangt naar het inzetten van je talenten op een manier die bij jou past
 • Je zoekt in je werk naar rust, passie en gedrevenheid
 • Je ervaart stress in je werk en/of privé/gezinsleven , een onbestemd gevoel en verlangt naar rust.
 • Je omarmt jezelf, maar loopt er nog geregeld aan tegen twijfel en innerlijke strijd - er gaat veel tijd en energie verloren aan uitstellen en met jezelf in discussie zijn
 • Je bent verandert in je geloofsbeleving, maar botst tijdens deze reis op oude overtuigingen vanuit je opvoeding of de kerk. Je vindt dat soms lastig bij elkaar te krijgen.
 • Je gelooft wel in God, maar vindt het moeilijk om Hem dagelijks te betrekken in je leven, werk en hart.
 • Je hebt het druk en hebt eigenlijk te weinig tijd voor hetgeen doen wat je zo leuk vindt. 
 • Je voelt ergens dat het anders kan en mag, maar waar begin je dan?Ben jij die vrouw die alsmaar voor iedereen zorgt, maar te weinig ruimte maakt voor zichzelf? Heb je vaak het gevoel om tijd en energie te kort te schieten? Je loopt geregeld op je tenen en bent daardoor niet de vrouw, moeder en collega die je eigenlijk zou willen en kunnen zijn.

Ergens in je hart liggen wel dromen verstopt, maar al veel te lang liggen ze te verstoffen. Juist omdat je altijd zo bezig bent met anderen, zorgen en doen wat er 'moet gebeuren'. Je weet wel dat het anders kan en mag, en toch lukt het je niet helemaal om hier ruimte aan te geven en het anders te doen. 

Je voelt dat het je energie kost om jezelf continu aan te passen en niet helemaal te doen waar je hart blij van wordt. Tegelijkertijd weet je ook niet goed hoe het dan wel of anders zou kunnen. Het is veilig geworden op de plek waar je staat en uitstappen en nieuw of anders voor jezelf voelt spannend. 

En toch voel je wel..
Ik wil en kan anders.. 

We starten het traject met een dagretreat. Een hele dag in het teken van jou en jouw relatie met God. Door middel van beweging, meditatie, creativiteit & verbinding gaan we voelen waar je staat en waar je naartoe wil. Met scherpe vragen, fijne oefeningen en bemoediging brengen we in kaart waar jij in wil groeien. Aan het eind van de dag ga je naar huis met verfrissende inzichten en praktische handvaten waarmee je de komende 6 maanden mee aan de slag gaat.

Hoe ziet het groepstraject eruit?

waar sta je & waar wil je heen?

In de 6 maanden die volgen ga je intensief aan de slag met jezelf & jouw relatie met God. 

Door middel van maandelijkse online livesessies en het online programma EMBRACE - beiden op je eigen tijd en tempo te volgen - ga je nadenken, voelen en ervaren hoe jij mag groeien in je identiteit in Jezus. 

Mijn programma en livesessies staan bekend om:
 • prikkelende & diepgaande vragen
 • bemoedigende video's die je aan het denken zetten
 • invoelende stretch&flows en meditatie die je helpen voelen
 • originele en afwisselende werkvormen zodat je ontdekt wat bij jou past
 • ingebed in gebed, altijd wijzend naar God en Zijn Genade
 • confronterend & niet zomaar 'de standaard christelijke antwoorden' op moeilijke vragen
 • persoonlijke ontwikkeling samen met God

Groeien & voelen

Na 6 bijzondere maanden zijn we als groep gegroeid en ben jij als persoon gegroeid. Dit sluiten we met elkaar af met een wandeling & high tea en bezegelen we met terugkijken en vooruitkijken. We duiken opnieuw de diepte in, voelen in dankbaarheid wat we mochten leren afgelopen maanden, delen met elkaar en zoeken naar manieren hoe we dit mogen vasthouden de komende tijd.

Bij alles staan we specifiek stil wat voor jou werkt. Dit traject is een groepsprogramma, maar door de kleine groep (max 12 vrouwen) is er genoeg ruimte voor jouw persoonlijke voorkeur, behoeften en noden. 

En de whatsappgroep? Die blijft gewoon lekker bestaan om mooie momenten, zorgen of bemoediging in te delen. 

Waar kom je vandaan & hoe nu verder?

Tijdens een traject laat ik me altijd graag leiden door de groep, de Heilige Geest en mijn intuïtie. Aanvoelen wat er nodig is, wat er gebeurt en wat de behoeften zijn. Desalniettemin staat er een prachtig uitgebreid programma wat ervoor zorgt dat jij een bijzondere tijd gaat hebben met God en de andere deelnemers. 

sta op jouw unieke grond

bloei aan de Rivier


Mijn visie en passie voor dit traject horen en proeven?

Bekijk deze video.🎥

"For in Him we live
and move
and have our being"

Acts 17:28

Het EMPOWER groepstraject is geschikt voor jou als jij..

Zoekende bent in hoe je nóg meer in je kracht kunt staan
Jezelf wilt ontwikkelen en verlangt naar diepgang, groei en motivatie
Niet bang bent om naar binnen te kijken en aan jezelf te werken
Zin hebt om een half jaar lang op trekken met ambitieuze, kwetsbare en eerlijke vrouwen
Nieuwe manieren wilt ontdekken in rusten bij God
Behoefte hebt aan gelijkgestemde vrouwen om je heen die je bemoedigen
Verlangt naar een leven in diepe intimiteit met God, jezelf en de mensen om je heen
Op een kruispunt staat en je ruimte wilt maken om te voelen wat je nodig hebt

Waarom dit traject uniek is

Holistisch & christelijke spiritualiteit 
Dit is niet de volgende theoretische bijbelstudie of cursus waar je leert hoe je een goede christen moet zijn. Dit programma is erop gemaakt om jou een levensveranderende ervaring te bieden. Daarom is het traject opgebouwd uit bemoedigende filmpjes, stretch&flow sessies, meditaties en oefeningen. Zo gebruik je lichaam, ziel én geest om de stof tot je te nemen en te laten landen in je hoofd en lijf. 


Theologisch onderbouwd
In 2016 studeerde ik af als Theoloog (BA) en in de 2 jaar die volgde rondde ik een Master in Antropologie af. Ik heb dus heel wat theoretische en filosofische kaders in mijn broekzak waar ik de boeken die ik lees, informatie die ik hoor en mijn eigen intuïtie aan toets. In het programma leer je dus ook meer over bepaalde Bijbelteksten en inspireer ik je met mooie quotes, gedachten en theologische kaders waaruit je vrijer leert denken en leven. 


Ruimte voor eigen geloof(sproces)
Ik ben niet van de 'one size fits all'. Tenminste, niet in geloven, stellingen, dogma's. Ik vind het hart veel belangrijker dan wat je gelooft en dat krijgt in mijn programma altijd prioriteit. Er is dus ruimte voor jou, voor jou reis met God en dat waar jij ruimte voelt om te groeien. Weet je niet zo goed wat je gelooft? Of ben je juist overtuigd van jouw visie? Je bent welkom, precies zoals je bent. 
Dit ben ik!

FAQ

Het eerste dagretreat is op 19 oktober bij Buitenhuis Blom in Amersfoort. Kun je niet aanwezig zijn en wil je wel graag meedoen met het traject? Dan krijg je toegang tot een ander dagretreat op een ander moment.

De livesessies zijn via zoom en worden met een datumprikker gepland in augustus. Geef je je voor die tijd op? Dan kun je dus aangeven wanneer je wel en niet kan! Ook het tweede retreat plannen we samen, dit zal in maart of april 2025 plaatsvinden.

Ik weet niet of dit de juiste tijd is...

Dat weet je nooit. Waarschijnlijk voel je in je onderbuik wel of dit je aanspreekt of niet? Ik zou zeggen; durf de stap te wagen! Mega eng en spanning (dat vond ik dit programma maken ook;)) maar geen reden om het niet te doen! Hoe heerlijk als je nu op je gevoel durft af te gaan en dit gigantische cadeau aan jezelf geeft?

Waar en wanneer vinden de retreats en livesessies plaats?


Krijg ik ook 1-op-1 begeleiding?


Je hebt het ook over een online programma?

Ik vind het best veel geld....

De investering van het groepstraject EMPOWER is 1450,-. T/M 24 juli geldt een Earlybird tarief van 1250,-. Ik snap heel goed dat je dit best veel geld vindt en dat je er even over moet nadenken. Zie het echt als een investering in jezelf! 

Je krijgt hiervoor een verdiepend, prikkelend en bemoedigend programma van een half jaar.  
Het is een compleet programma waarin je aan jezelf werkt, persoonlijk groeit, pijnen heelt en dromen ontdekt en/of najaagt.
Een investering voor de toekomst dus. Een transformatief traject waar je nog lang met een dankbare glimlach op terug gaat kijken.
Ik ben eerlijk, prikkelend, bemoedigend en soms schuren mijn bemoediging en vragen een beetje. Deelnemers delen dat ze door mijn programma's en vragen die ik stel weer even teruggaan naar de basis van hoe ze hun leven inrichten. Ook ontwikkelen ze veerkracht - iets wat je meedraagt de toekomst in.

Je kunt in 3 of 6 termijnen betalen, zo kun je ervoor sparen en geld ervoor opzij zetten elke maand.

In dit traject zit geen 1-op-1 begeleiding. Je bent wel altijd vrij om jouw struggles of vraag te delen in  de groepsapp en dan ga ik hier op in in de groep of de livesessies. Heb je behoefte aan een 1-op-1 gesprek? Dan kun je die bijboeken voor 95,-.


Naast het unieke groepstraject krijg je ook toegang tot EMBRACE - mijn online programma. Hierin staan bemoedigende video's, meditaties en stretch&flow die je op je eigen tijd en tempo kunt doen. Dit biedt ruimte om dat wat je leert en ontvangt in de livesessies nog verder te integreren met de video's uit EMBRACE. 
EMBRACE al eerder aangeschaft? Dan krijg je korting op je aanschaf van EMPOWER. Stuur mij een berichtje voor de informatie!

Hoe groot is de groep?

In EMPOWER is plek voor 12 vrouwen. Vanaf 6 vrouwen gaat deze ronde officieel door. Ik vind het belangrijk dat er genoeg veiligheid binnen de groep is om te kunnen delen, vandaar dat ik altijd met kleine groepen werk.  Zo is er genoeg ruimte om te delen. In de groep zijn er geen verwachtingen; je mag je processen delen, maar dit hoeft niet. Juist in deze dynamiek leer je ook veel van en over jezelf en ontdek je hoe je het fijn vindt om in een groep te bewegen. Je wordt in EMPOWER uitgenodigd om dichtbij jezelf te blijven en soms juist ook uit je comfortzone te komen.

IK KIES HET LAATSTE!

Aan jou nu de keuze!

Je ploetert het komende half jaar door op eigen kracht 

OF

Je laat je dragen door de groep van EMPOWER en gaat het komende half jaar vanuit mildheid en Genade aan de slag met jouw doelen en dromen.\

Ik kan je dromen niet voor je waarmaken.

Ik kan je wél helpen om ruimte te maken en nieuwe stappen te zetten.
Jij bent aan zet.

IK KIES HET LAATSTE!

Even
kennismaken?

Je bent zo welkom

Er is plek voor jou!

In dit traject zijn er 12 plekken beschikbaar voor vrouwen die de diepte in willen duiken. Er is ruimte voor jou en jouw proces.

EMPOWER is een veilige plek om jouw geloofs- en levensvragen te onderzoeken, bij het Licht te brengen en te voelen wat God tot jou wilt zeggen. Het gaat hier niet om groeien tot perfectie of het creeren van een maakbare wereld, maar het omarmen van jouw menszijn en regie pakken over waar jij invloed op hebt. Dit alles op jouw tempo en op jouw manier.
Je bent helemaal welkom zoals je bent.

yes ik wil een plekje!

Reserveer hier een get-to-know-me call!

Denk jij na over het EMPOWER traject en wil je graag meer informatie?

Even aanvoelen of we een match zijn?
Je twijfel of weerstand delen en kijken of dit bij je past?

Je bent van harte welkom voor een kort kennismakingsgesprek via zoom!

Het is belangrijk wanneer je een traject als EMPOWER aangaat dat het goed voelt, je er helemaal achter staat en de klik tussen mij en jou goed zit. Daarom kan het fijn zijn om elkaar even te spreken en samen af te tasten of dit traject iets voor je is.

Je bent van harte welkom, helemaal vrijblijvend!🌾

Ik wil graag kennismaken