Ontspannen
&
vol vertrouwen 
mama zijn

Mommy Meditations

Mama zijn. Een prachtige taak, een grote eer, een mega bijzonder voorrecht. Maar ook onzekerheden over jezelf en of je het wel goed doet als mama. Moet ik ook nog meer thuis zijn zoals die vriendin? Die theorie over natuurlijk ouderschap op insta klinkt echt heerlijk, maar in de praktijk. Pff. bij mij lukt het niet hoor. En dan nog maar niet te spreken over al die boeken en goedbedoelde mama-adviezen die op je af komen. 

Het moederschap kan best een zoektocht zijn. Een zoektocht naar jezelf, naar hoe je het moederschap vormgeeft op een manier die bij je past. Een zoektocht van de balans bewaren voor jezelf en voor je gezin. 

In de Mommy meditations wil ik je meenemen in die zoektocht. Ik bied jou ruimte in de meditaties om te ontdekken wat het moederschap voor je betekent en wat voor mama jij wil zijn. Ik begeleid je in jouw binnenwereld door bemoediging, ademhaling en reflectieve vragen.
De meditaties zijn hele fijne momenten van rust en bezinning. Een moment bij God en (weer opnieuw) voelen dat je geliefd bent en daar je kracht en energie uit mag putten.
Van even stilstaan en opladen zodat jij weer met frisse energie voor je kind(eren) kunt zorgen. 


Dit lijkt me heerlijk

Met de Mommy Meditations...

  • Heb jij op elk gewenst moment een heerlijk ontspannen moment

  • ervaar jij rust, inspiratie, bemoediging en verbondenheid in het moederschap

  • leer je rust in te bouwen voor jezelf en je geestelijke gezondheid

  • heb jij 5 heerlijke meditaties tot je beschikking voor verschillende momenten

  • ontvang je rust en ontspanning voor je lichaam, ziel en geest


Dear mom, you were
made to shine!

Als ik ergens van geniet, dan is het het moederschap wel! De lachjes op de mooie snoetjes van ze, de kleine gesprekjes met mijn peuter en de knuffels van mijn baby; niks mooier dan dat. Tegelijkertijd is het ook de grootste spiegel ever. Mijn ongeduld wordt regelmatig op de proef gesteld en ooh wat kan ik geïrriteerd rake n wanneer het even niet zo gaat zoals ik wil - wat eh, nogal regelmatig is met jonge kinderen. 

Bewust en ontspannen leven krijgt een nieuwe lading met kinderen en oefenen in mildheid en zachtheid is nog nooit oz belangrijk geweest! Een prachtige tool daarvoor is mediteren. Vanuit mijn passie en ervaring voor het moederschap en mijn kennis van christelijke meditaties ontwikkelde ik de Mommy Meditations.
5 heerlijke meditaties die jou een momentje van rust, ontspanning en bezinning geven. 

Voor 39,- euro krijg je levenslang toegang tot 5 heerlijke meditaties en een verzameling aan tips, leuke weetjes en reflectievragen.


Ja ik doe mee!

Wat is het?

5 meditaties voor verscHillende momenten

Levenslang toegang via een mooi online platform

Bewust bezig zijn met het moederschap en god erbij betrekken

community met andere mama's als je dit wilt
39,-

Wil jij...

  • bewust stilstaan bij het moederschap

  • momenten van rust en ontspanning inbouwen in je dagelijks leven

  • goed voor jezelf zorgen zodat je daarna goed voor anderen kunt zorg

  • Elk moment toegang hebben tot een moment van rust en ontspanning?


dan zijn de Mommy Meditations perfect voor jou!

yes ik wil ze!

FAQ

Hoe verloopt de aanmelding?

Via deze link kun je de meditaties aanschaffen. je krijgt vervolgens toegang tot de online community en je kunt direct beginnen met de eerste meditatie!Hoeveel kost 'the mommy meditations'?

De investering van de serie is 34,-. Hiervoor krijg je 1 jaar toegang tot 5 heerlijke meditaties en een community van moeders.
Het is een investering in rust, jouw moederschap en je relatie met God!
Je krijgt er heel veel waardevolle ontspannen momenten voor terug én waardevolle tools om ontspanning in je dagelijks leven op te zoeken.