‘for those who are planted by the River, will bloom with grace'

Holy Glow 
zwangerschapsyoga

Yogalessen

Workshop 'Yoga & Christen'

Yogaworkshop

Deze workshop ontwikkelde ik speciaal voor al jouw vragen!
We gaan dieper in op wat yoga is en kijken naar hoe yoga een aanvulling kan zijn op onze christelijke geloofspraktijk.
En we gaan natuurlijk lekker een uur de mat op met een fijne yoga flow! De workshop is te boeken vanaf 5 personen en is op maat te maken voor jouw gezelschap. We houden in de workshop uiteraard rekening met de huidige coronamaatregelen. 

Ik wil dit!

vanaf 100,- 

Live en online

Momenteel geef ik voor obvious reasons (corona hoezee) geen live lessen. Wel ben ik regelmatig op mijn zolderkamertje te vinden om online lessen te hosten. 

Via Instagram host ik yogaseries met een focus op God, beweging en ontsapnning. Zo trapte ik met de serie 'A peaceful transition' 2021 vredig en ontspannen af. In februari staat de serie 'THUIS' op de planning, dus houd mijn insta in de gaten voor meer informatie!

Elke maandagavond geef ik christelijke zwangerschapsyoga via zoom. Op de pagina Holy Glow vind je meer informatie hierover. Je kunt ook altijd een kijkje nemen op mijn YouTube-kanaal waar ik regelmatig korte yogaflows post. 

Benieuwd naar de mogelijkheden om mij in te huren als yogadocent voor jouw jeugdgroep, bedrijf of vriendinnengroep? Neem contact met me op voor de mogelijkheden!

Neem contact op

Aanbod RIVERBLOOM

Spreker

Lijkt me superleuk! Al mijn hele leven houd ik van spreekbeurten, presentaties en noem maar op, als middelbare scholier zat ik in het debatteam en als studente Theologie volgde ik het vak Homilitiek: i love public speaking!
Het lijkt me dan ook heel leuk en een eer met jou samen te kijken naar wat ik kan betekenen als spreker. Heel graag praat ik over christelijke spiritualiteit of yoga, maar ik gebruik ook met alle liefde het thema wat jullie hebben uitgekozen!

Mag ik komen spreken in jouw kerk of bij jouw event?

Yes, kom spreken!

Workshops

Nodig me uit voor een workshop

Zoals ik al zei: i love public speaking! Ook in workshop-formaat. naast de workshop 'Yoga & Christen' heb ik samen met therapeut Josien Vink de workshop 'Innerlijke Rust' ontwikkeld.  In deze workshops blijft het niet bij theorie, maar gaan we natuurlijk ook ervaren wat het is om yoga te doen! Daarnaast is het mogelijk om een workshop te ontwikkelen speciaal voor jou en je gezelschap. Denk bijvoorbeeld aan 'Yoga op de werkvloer', 'Yoga & essential oils' of 'Yoga voor kinderen'.  Er is heel veel mogelijk, ik denk graag met je mee!

Ja, een workshop!