WEEKEND RETREAT - HEMELS

Vertragen en bezinnen in Rust, Liefde en Inspiratie

Ja ik ga mee

Riverbloom
Retreat

HEMELS


Hoe zou het voor je zijn als je..


Krachtig kunt staan voor wat je gelooft
Minder stress ervaart én op momenten van stress fijne tools hebt om ermee om te gaan
Een weekend lang in de watten gelegd wordt
Je tijd en begeleiding hebt om processen, verlangens en gevoelens de ruimte te geven
Leeft vanuit een diepe geliefde wetenschap én ervaring
Keuzes durft te maken vanuit je hart
Meer tijd hebt voor dat wat/wie je belangrijk vindt
Afwijzing van anderen makkelijk(er) van je af kan laten glijden


Hoe zou het voor je zijn als je..

Krachtig kunt staan voor wat je gelooft

Minder stress ervaart én op momenten van stress fijne tools hebt om ermee om te gaan

Tevreden (oeh, misschien zelfs blij!) elke ochtend in de spiegel kijkt

Leeft vanuit een diepe geliefde ervaring 

Keuzes durft te maken vanuit je hart
Meer tijd hebt voor dat wat je belangrijk vindt

Afwijzing van anderen makkelijk(er) van je af kan laten glijden

Bij een Riverbloom Retreat

Is er ruimte voor jouw proces
Ontvang je bemoediging, verdieping en inspiratie
Word je geprikkeld
Mag je rusten, mag je zijn
Word je gezien
Kom je in contact met wat er onder de oppervlakte speelt
Word je in verbinding gebracht met jezelf en met Go
Mag je zijn wie je bent, los van alle verwachtingen en rollen

Riverbloom
Retreat
de
wintereditie!

Ontvang 100 euro korting door het retreat te combineren met het online programma EMBRACE 😍

Ik wil dit!

Weekend Retreat 19-21 mei
+ EMBRACE
= 1036,-   847,-

*Stap je nu in bij het EMBRACE programma? Dan doe je automatisch mee met de communityronde die op 11 januari start

Waarom deze retraîte uniek is

Holistisch & christelijke spiritualiteit 
Dit is niet de volgende cursusdag waar je leert hoe je een goede christen moet zijn. Dit retreat is een heerlijke ontspannen dag waar jij mag zijn wie je bent. Waar je mag rusten in de aanwezigheid van God en alles wat je bent, hebt, gelooft en meedraagt even mag laten rusten. Door de dag heen gebruiken we lichaam, ziel en geest om Gods waarheid niet alleen in ons hoofd te hebben maar ook echt te laten landen in ons hart.


Theologisch onderbouwd
In 2016 studeerde ik af als Theoloog (BA) en in de 2 jaar die volgde rondde ik een Master in Antropologie af. Ik heb dus heel wat theoretische en filosofische kaders in mijn broekzak waar ik de boeken die ik lees, informatie die ik hoor en mijn eigen intuïtie aan toets. Ik bereid een retreat voor rondom het thema maar ook door de dag heen zal ik aan de hand van wat er naar boven komt mijn kennis, ervaring en inzichten op een liefdevolle wijze met je delen. Geen vraag is te gek en van een beetje twijfelschrik ik niet. En soms is 'ik weet het niet' krachtiger dan een dichtgetimmerd theologisch antwoord.


Ruimte voor eigen geloof(sproces)
Ik ben niet van de 'one size fits all'. Tenminste, niet in geloven, stellingen, dogma's. Ik vind het hart veel belangrijker dan wat je gelooft en dat krijgt in mijn retreats altijd prioriteit. Er is dus ruimte voor jou, voor jouw reis met God en dat waar jij ruimte voelt om te groeien. Weet je niet zo goed wat je gelooft? Of ben je juist overtuigd van jouw visie? Je bent welkom, precies zoals je bent. 
Aan het eind van het weekend heb je dit bereikt... 


Je hebt meer rust in je hoofd en leven. Je prioriteiten zijn weer even helder, er is ruimte geweest voor je gevoelens en met een frisse blik en dankbaar hart ga je naar huis.

Je ervaart meer rust

Je hebt God op een nieuwe manier ervaren. Je ontdekt nieuwe dingen ontdekt over jezelf in relatie tot God en je leert nieuwe manier van bij en met Hem zijn.

Boost aan je relatie met God

Doorheen de sessies krijg je inzichten over jezelf, jouw patronen, jouw belemmerende overtuigingen en jouw verlangens. Je wordt liefdevol bemoedigd deze bij God te brengen en de inzichten mee te nemen in je dagelijks leven.

Nieuwe inzichten

REVIEWS


"Een hele fijne dag om even stil te staan en tegelijk in beweging te komen. 
Een dag om mijn gedachten in te laten tunen op God en tegelijk om uit mijn hoofd en in mijn lijf te komen. 
Om even af te zonderen en tegelijk te contacten met anderen. 
Een dag voL tegenstellingen die  perfect in balans waren. 

Dankjewel Laurien."

"Een retreat bij Riverbloom is een cadeautje voor jezelf. Zeker als je altijd aanstaat, zoals ik. Het retreat is een heerlijk live event, ook als vervolg op de online yogaseries. 

Laurien is relaxed, en geeft iedereen het gevoel dat ze mogen zijn wie ze zijn: jong, oud, ervaren of onervaren, dat maakt niet uit. Ze legt een mooie verbinding tussen mentale en lichamelijke ontspanning. 


"Het was heerlijk! 
Nog nooit eerder gedaan, dus dat was best spannend. 
Maar Laurien praat je overal heerlijk doorheen en stelt je erg op je gemak. 
Alles is oké en dat geeft heel veel ruimte om echt even tot jezelf te komen. 
Ook de verbinding met de andere vrouwen was heel fijn. 
De mooie open gesprekken en de gezelligheid tijdens het eten.
 Genieten zo’n dag!:)."

"De retreat van Riverbloom was echt een verademing en een fijne manier om op adem te komen. 

Het is zo mooi om tegelijkertijd met je lichaam en met God bezig te zijn. Bijzonder om dan te merken wat God doet. 

Laurien heeft het super georganiseerd en is een toffe vrouw die de dag prachtig één geheel heeft gemaakt. 

Echt een aanrader dus!"

Ja ik ga een weekend met je mee op reis

Over Laurien

Hi,

Ik ben Laurien. Ik ben enthousiast, leergierig, chaotisch en mama van 2 dochters. Daar geniet ik van en krijg ik energie uit. Volledige omarming hierin!

Ook ben ik perfectionistisch en streng voor mezelf, heb ik een chronische huidaandoening, ben ik onzeker, kan ik flink kattig uit de hoek komen en vind mezelf soms te dik. Over al deze dingen heb ik ook weer genoeg oordelen en baalmomenten - yup dit deel is nog niet volledig omarmd. 

Ik zit in een proces.

Midden in een proces om mezelf, mijn eigenaardigheden, mijn pijn, mijn onzekerheid en dat wat ik liever niet zie van mezelf te omarmen. Omdat God mij omarmt. Omdat ik het waard ben om omarmd te worden.

Dat proces, dat deel ik graag met je.
Hier, in het online programma EMBRACE en tijdens mijn retreats. Omdat ik weet dat ik niet de enige ben die worstelt met omarming. Die zoekt naar hoe te geloven in God in deze snel veranderende wereld. 

In het programma en de retreats verwerk ik mijn verworven kennis tijdens mijn studies Theologie (BA) en Antropologie (MA), deel ik over mijn leven als zendeling in Thailand en mijn zoektocht naar en inzichten in 'geloven in een postmoderne tijd'. 

Mijn verfrissende blik op huidige maatschappelijke en christelijke thema's , nuchtere kijk op geloven in de huidige samenleving en spirituele touch in de meditaties en stretch&flow sessies maakt dat deze dag jou ongetwijfeld verder gaat helpen in jouw reis.

Ik doe niets liever dan een dag samen optrekken op die reis. Het lijkt me een eer om jou te mogen verwelkomen!


Dit ben ik!

Is dit voor jou geschikt?

Tijdens dit weekend ga je op unieke en krachtige wijze ontdekken hoe geloof een plek mag hebben in jouw leven. Je gaat niet alleen leren jezelf volledig te omarmen, ook ontdek je hoe zich dit verhoud tot God. Aan de hand van de Bijbel laat ik je zien hoe God jou volledig omarmt en daag ik je uit om dit in praktijk te brengen in je eigen leven.je bent jezelf een beetje 'kwijt'Je bent jezelf nooit 'kwijt', want je draagt haar altijd met je mee.
Maar misschien ben je de connectie met die 'true you' wel een beetje verloren.
Tijdens deze dag gaan we connectie maken met die ware jij die roept om verbinding, om aandacht, om liefde. Samen gaan we ontdekken wie je bent en hoe je haar omarmt.
je geloofsleven is (een beetje) ingekakt
Ergens schuurt het. Jouw geloof nu en het geloof van anderen om je heen en/of de vroegere jij. Je hebt dit (nog) geen plekje kunnen geven en het omarmen, dat lukt al helemaal niet. Deze dag leer je het ten volle omarmen. Daardoor ga jij krachtiger, liefdevoller en vrijer geloven én leven.je voelt dat geloven anders kan, maar hoe dan?
Het leven (met God) kan soms best een zoektocht zijn. In je drukke bestaan vind je het maar lastig om tijd vrij te maken om te onderzoeken wat God en het geloof voor je mag betekenen. Juist een weekend apart zetten kan dan zo waardevol zijn! Echt tijd apart om te investeren in jouw zoektocht en je openstellen voor jouw Maker.


Je verlangt naar meer van god, maar weet niet waar en hoeVeelgestelde vragen

Hoe verloopt de aanmelding?

Via deze link kun je je aanmelden voor het retreat. Je ontvangt dan een factuur via de mail. In de week voor het retreat ontvang je een mail met informatie rondom het retreat. 


Ik weet niet of dit de juiste tijd is

Dat weet je nooit. Waarschijnlijk voel je in je onderbuik wel of dit je aanspreekt of niet? Ik zou zeggen; durf de stap te wagen! Doodeng (dat vind ik nieuwe dingen proberen ook!) maar geen reden om het niet te doen! Hoe cool als je nu op je gevoel durft af te gaan en dit heerlijke cadeau aan jezelf geeft?

Heb je het nou over yoga? Dat is toch niet christelijk?

Tijdens het retreat doen we heerlijke Stretch & Flow sessies, ook wel christelijke yoga genoemd. Door beweging neem ik je hier mee op reis in jouw lijf en binnenste. Je komt daardoor eerder tot de kern, helpt je om stil te staan en stil te worden voor God. 
Je kunt hier mijn visie op yoga lezen.

Hoeveel kost het retreat?

De investering van het retreat 'HEMELS' is 637 euro. (T/M 15 februari earlybird van 577,-). Daarvoor krijg je een volledig verzorgd weekend inclusief heerlijke biologische maaltijden, fijne snacks, verdiepende inhoud, ontspannende yogaflows en meditaties. Er is ook ruimte om door middel van creativiteit de nieuwe inzichten te verwerken - hiervoor zijn ook materialen beschikbaar. Een investering in jezelf waar je nog vraag met een grote glimlach op terug. gaat kijken.

Wat voor vrouwen komen hierop af?

Bij Riverbloom retreats is iedereen welkom zoals je bent. dat maakt ook dat er een hele diverse groep vrouwen aanwezig is op de retreats. Uit elke leeftijdcategorie is er vaak wel iemand vertegenwoordigd en juist van het verschil in leeftijd, werk, relatiestatus en struggles kunnen we heel erg veel van elkaar leren. Je bent welkom, echt helemaal zoals je bent!