ENCOUNTER - 1-op-1

deepdive in jouw persoonlijke ontwikkeling, & geloof

hier verlang ik naar


Hoe zou het voor je zijn als je..


Krachtig kunt staan voor wat je gelooft
Minder stress ervaart én op momenten van stress fijne tools hebt om ermee om te gaan
De ruimte die je diep van binnen graag wilt nemen ook daadwerkelijk durft in te nemen
Krachtig keuzes maakt waardoor je groeit in wie je bent en wat je in deze wereld mag doen.
Leeft vanuit een diepe geliefde wetenschap én ervaring
Keuzes durft te maken vanuit je hart
Meer tijd hebt voor wat/wie je belangrijk vindt
Werk en privé invult zoals jij voor ogen hebt
Je prioriteiten helder hebt en krachtig keuzes kunt maken

ENCOUNTER - God ontmoeten & uitnodigen in jouw vragen, twijfels, krachten & dromen. 

Voel je welkom bij ENCOUNTER, een programma op maat waar we 4-6 maanden samen optrekken en de diepte induiken samen met God. We nemen de tijd en ruimte om jouw vragen, thema's, twijfels en krachten in het Licht te onderzoeken.

Een traject speciaal ontworpen voor jou, die zoekt en zo graag wil vinden. Die al krachtig staat maar soms connectie mist met God. Jij, die voelt dat je volgende stap mag nemen en dat samen met God wil doen.

Milder, zachter, krachtiger, liefdevoller en nog meer vol van Genade.
De vrouw die in haar vrouwelijke kracht wil staan zonder zich in te houden en kleiner te maken dan nodig is.
Voor jou, die verlangt naar rust in je dagelijks leven en de kwaliteiten die God jou gegeven heeft ten volle wil inzetten voor de mensen om je heen, de maatschappij en deze wereld.

Omdat we weten dat we geschapen zijn naar het evenbeeld van God, zijn kracht met ons meedragen en daar nog meer vanuit willen leven. 
Kwetsbaarheid én kracht - niet als tegenstelling, maar samen.
En-en.

‘Ik weet wel dat ik ruimte mag innemen, ambitieus mag zijn, mijn dromen achterna gaan.. Maar in de praktijk vind ik het knap lastig. Dat ene project komt maar niet van de grond, ik spiegel me aan anderen en kom te weinig voor mezelf op.'

 • Je verlangt naar het inzetten van je talenten op een manier die bij jou past
 • Je zoekt in je werk naar rust, passie en gedrevenheid
 • Je ervaart stress in je werk en/of privé/gezinsleven , een onbestemd gevoel en verlangt naar rust.
 • Je vindt het moeilijk om je negatieve kanten (of hetgeen waar je geen controle over hebt) te accepteren. Je vecht geregeld tegen negatieve gevoelens en wilt ze liever gisteren dan vandaag de deur gewezen hebben.
 • Je wilt jezelf omarmen, maar loopt er dagelijks tegenaan dat dit niet lukt (aka je veroordeelt jezelf, je kijkt negatief naar jezelf en bent niet tevreden).
 • Je bent verandert in je geloofsbeleving, maar botst tijdens deze reis op oude overtuigingen vanuit je opvoeding of de kerk. Je vindt dat soms lastig bij elkaar te krijgen.
 • Je gelooft wel in God, maar vindt het moeilijk om Hem dagelijks te betrekken in je leven, werk en hart.
 • Je hebt het druk en hebt eigenlijk te weinig tijd voor hetgeen doen wat je zo leuk vindt. 
 • Je voelt ergens dat het anders kan en mag, maar waar begin je dan?


Herkenbaar? Nou, voor mij wel. Lange tijd vond ik het maar lastig om volledig in mijn kracht te staan. Heus, er waren wel momenten dat ik mij krachtig voelde, maar vaak voerde onzekerheid, minderwaardig voelen en vergelijking de boventoon in mijn hart.

Ervaringen uit het verleden, de manier waarop de kerk het soms over vrouwen heeft en mijn eigen onzekerheid maakte dat mijn talenten niet volledig uit de verf kwamen. Ik hield mezelf klein. Bang om afgewezen te worden. Verlangens naar goedkeuring en mezelf veilig houden.

Als er iets is wat energie vreet dan is het dat. Jezelf klein houden voor the sake of others. Niet je dromen achterna gaan en toch elke dag of week denken: 'wat als'. Continu twijfelen over of het wel kan of mag wat je doet en verlangt. Het vreet energie. Energie die je ook zou kunnen gebruiken om die droom achterna te gaan. om productiever te werken en meer vrije tijd over te houden. Om meer plezier te halen uit je (vrijwilligers)werk en/of moederschap. Om te gaan stralen en dichtbij jouw en Gods hart te leven.

Dan kom je tot bloei. Ga je je kwaliteiten benutten en mogelijkheden zien. Gaat het je steeds minder energie en moeite kosten om toffe kansen aan te grijpen en spannende stappen te zetten. Ga je lekkerder in je vel zitten. Ga je geduldiger en liefdevoller met de mensen om je heen om. 

Dat is wat ik jou gun en waar ik je in wil begeleiden in het ENCOUNTER traject. Staan in jouw kracht. Niet in die van mij of die van je buurvrouw. Maar in die van jou, uniek en speciaal door God aan jou gegeven.

Ga je mee op ontdekkingsreis?

yes dit heb ik nodig

Aan het einde van het traject heb je dit bereikt... 


Je hebt meer rust in je dagelijks leven. Je hebt je kernwaarden helder en je omarmt jezelf meer waardoor je een vaste basis hebt waaruit je beslissingen maakt.

Je ervaart meer rust

Je hebt God op een nieuwe manier ervaren. Je ontdekt nieuwe dingen ontdekt over jezelf in relatie tot God en je leert nieuwe manier van bij en met Hem zijn.

Boost aan je relatie met God

Door dit programma ontdek je verschillende tools die bijdragen aan meer balans en rust. 
Vanuit jouw kernwaarden maak jij nu beslissingen en dagelijks kies je voor meer rust.

Betere balans

Door de rust en focus komt er ruimte voor kracht. Je weet beter je grenzen aan te geven, je voelt duidelijker wie je bent en waar je voor staat en de rest glijdt makkelijker van je af.

Je voelt je krachtig(er)

Je krijgt ook toegang tot EMBRACE - Riverbloom's online programma.
Hierbij komen we ook 4 keer per jaar samen om het seizoen te met een 'SEASON'S INTENTION'. 
 • Online livesessie via zoom + terug te kijken
 • Bewust & krachig het nieuwe seizoen in
 • Vol overgave het seizoen aan God's voeten brengen

Ik wil dit!

EMBRACE

De vraag die we ons als christenen misschien wel het vaakst stellen: wat is gods plan met mijn leven?
In deze module leer je dat dát een stuk simpeler is dan je misschien denkt...

Wat is Gods plan?

'Zijn is genoeg'. Datgene waar ik heilig in geloof, maar wat zo moeilijk is om te laten dalen tot je hart. In deze module laten we het samen zakken in ons lijf, hart en leven.
Jij bent genoeg, gewoon zijn is genoeg!

Omarm het 'zijn'

Jezelf omarmen.. Makkelijker gezegd dan gedaan. In deze module kijken we wat de blokkades zijn om jezelf ten volle te omarmen. Ik bemoedig je, daag je uit en begeleid je in het volledig omarmen van jezelf, inclusief datgene wat je liever niet ziet.

Omarm jezelf 

Échte vrijheid zit in het omarmen van God, zijn Genade en het Leven dat Hij geeft.

Omarm God, omarm het leven

Omarm jij de ander? Zonder oordeel? Zonder voorwaarden? Oef, moeilijk! Samen kijken we naar onze relaties, naar gezonde grenzen stellen, naar de ander omarmen zoals hij/zij is in het licht van God.

Jij & de ander

Het leven is niet zonder lijden. Er is verdriet, rouw, pijn en teleurstelling die we elke dag weer met ons mee dragen. In deze module leer je hoe het er mag zijn. Hoe het deel van je is en het dus ook omarmt mag worden.

Omarm het lijden

De toekomst kan een flinke portie onzekerheid en onrust met zich meebrengen. Of juist grote dromen, plannen en vooruitzichten.
Kun je deze dingen manifesteren als christen? Hoe zit dat eigenlijk?

Omarm jouw toekomst

Als het goed is heb je door deze cursus je kracht, je talenten en je gaven (her)ontdekt en borrelen er nieuwe ideeën en dromen op. In deze module leggen we het bij God neer en bemoedig ik je om jouw God gegeven kracht te gaan staan

Omarm jouw kracht

 • E-book 'Boost je zelfvertrouwen' van de GroeiPsycholoog
 • Masterclass van Kimke Teaches Tidy
 • '10 tips voor meer energie' van voedingscoach Renske Bisschop

BONUSSEN

Dit vind je in de modules:
 • Bemoedigende, inspirerende en verdiepende talks
 • Stretch & Flow sessies - om de stof te laten landen in je lijf
 • Meditaties & Lectio Divina- om stil te worden en te ontvangen
 • Creatieve oefeningen, journaloefeningen & schrijfopdrachten - om te ontdekken wat er nou écht in je binnenste speelt

Dit zijn de modules van het online programma

Waarom dit traject uniek is

Holistisch & christelijke spiritualiteit 
Dit is niet de volgende theoretische bijbelstudie of cursus waar je leert hoe je een goede christen moet zijn. Dit programma is erop gemaakt om jou een levensveranderende ervaring te bieden. Daarom is de cursus opgebouwd uit bemoedigende filmpjes, stretch&flow sessies, meditaties en oefeningen. Zo gebruik je lichaam, ziel én geest om de stof tot je te nemen en te laten landen in je hoofd en lijf. 


Theologisch onderbouwd
In 2016 studeerde ik af als Theoloog (BA) en in de 2 jaar die volgde rondde ik een Master in Antropologie af. Ik heb dus heel wat theoretische en filosofische kaders in mijn broekzak waar ik de boeken die ik lees, informatie die ik hoor en mijn eigen intuïtie aan toets. In het programma leer je dus ook meer over bepaalde Bijbelteksten en inspireer ik je met mooie quotes, gedachten en theologische kaders waaruit je vrijer leert denken en leven. 


Ruimte voor eigen geloof(sproces)
Ik ben niet van de 'one size fits all'. Tenminste, niet in geloven, stellingen, dogma's. Ik vind het hart veel belangrijker dan wat je gelooft en dat krijgt in mijn programma altijd prioriteit. Er is dus ruimte voor jou, voor jou reis met God en dat waar jij ruimte voelt om te groeien. Weet je niet zo goed wat je gelooft? Of ben je juist overtuigd van jouw visie? Je bent welkom, precies zoals je bent. 
Ja laten we samen een tijdje optrekken

Over Laurien

Hi,

Ik ben Laurien. Ik ben enthousiast, leergierig, chaotisch en mama van 2 dochters. Daar geniet ik van en krijg ik energie uit. Volledige omarming hierin!

Ook ben ik perfectionistisch en streng voor mezelf, heb ik een chronische huidaandoening, ben ik onzeker, kan ik flink kattig uit de hoek komen en vind mezelf soms te dik. Over al deze dingen heb ik ook weer genoeg oordelen en baalmomenten - yup dit deel is nog niet volledig omarmd. 

Ik zie het leven als een proces, een reis, een zoektocht. 

Een proces om mezelf, mijn eigenaardigheden, mijn pijn, mijn onzekerheid en dat wat ik liever niet zie van mezelf te omarmen. Omdat God mij omarmt. Omdat ik het waard ben om omarmd te worden.

Dat proces, dat deel ik graag met je.
Hier, in het online programma EMBRACE. Omdat ik weet dat ik niet de enige ben die worstelt met omarming. Die zoekt naar hoe te geloven in God in deze snel veranderende wereld. 

In dit programma verwerk ik mijn verworven kennis tijdens mijn studies Theologie (BA) en Antropologie (MA), deel ik over mijn leven als zendeling in Thailand en mijn zoektocht naar en inzichten in 'geloven in een postmoderne tijd'. 

Mijn verfrissende blik op huidige maatschappelijke en christelijke thema's , nuchtere kijk op geloven in de huidige samenleving en spirituele touch in de meditaties en stretch&flow sessies maakt dat het een uniek programma is die jou ongetwijfeld verder gaat helpen in jouw reis.

Ik doe niets liever dan een tijdje samen optrekken op die reis. Het lijkt me een eer om jou te mogen verwelkomen!


Dit ben ik!

Is dit voor jou geschikt?

In dit traject ga je op unieke en krachtige wijze ontdekken hoe geloof een plek mag hebben in jouw leven.
Misschien ben je ondernemer en zoekende naar hoe je God (nog mee) kan betrekken in je bedrijf.
Of wil je in je baan in loondienst meer zingeving ervaren of ben je zoekende of dit écht de plek voor je is.
Misschien werk je wel niet en vind je het lastig om je over te geven aan dit seizoen en zit je met vragen als 'is dit het nou?'

In dit traject kun je dat aan de hand van de inspirerende thema's gaan ontdekken. Ik geef praktische oefeningen, stel prikkelende vragen en door de holistische livesessies geven we ook ruimte aan wat er in jouw binnenwereld en lijf speelt. Zo kom je dichter tot de kern van hoe God jouw geschapen heeft en ga je nog meer leven vanuit jouw God gegeven kracht.


Je verlangt naar meer van god 


Je leven is prima, met z'n gebruikelijke ups en downs, maar verder gewoon prima. En toch mis je iets. Die sprankel, dat vuurtje wat je ooit voor God voelde. Die nabijheid waar anderen het over hebben. Je verlangt zo naar intimiteit met God maar je eigen pogingen tot stille tijd houd je maar net een week vol. ENCOUNTER is een ideaal middel om tijd met God op een fijne manier in te richten en te gaan inzien en voelen dat tijd met God altijd en overal is. Om een half jaar apart te zetten en te investeren in jezelf en jouw relatie met God.
Te voelen dat Hij in jou woont en je van daaruit mag gaan leven. je zit prima op je plek, lekker in je vel, maar is dit het nou?Je hebt je eigen bedrijf of leidinggevende functie, maar vind het moeilijk om god daar in te betrekkenje vind het moeilijk om in je god gegeven (vrouwelijk) kracht te staan


Je weet wel dat je mag stralen en mag zijn wie je bent maar in de praktijk is het knap lastig.
Je hebt geregeld momenten dat je achteraf spijt hebt dat je niet meer voor jezelf bent 'opgekomen' en je vind het soms moeilijk om je te verhouden met anderen (bv op het werk).
'In je kracht staan' begint bij je lijf en daarom gaan we in de livesessies veel aan de slag met ons lijf. Door beweging, ademhaling, creativiteit en reflectie nodig ik je uit om naar binnen te keren en te voelen waarom dit moeilijk voor je is en wat je nodig hebt om het te doorbreken. Stapje voor stapje, want groei is een proces.
Dit traject heeft de ruimte om het proces aan te gaan.
Doordat we starten en eindigen met een dagretreat is er ook veel tijd om elkaar te leren kennen en ruimte te geven aan een ieders persoonlijke proces.
Ik zie veel ambitieuze vrouwen die met beide benen in de wereld en maatschappij staan en hun dromen najagen. Ik zie ze soms ook twijfelen en afvragen 'of het wel mag' en hoe ze dit als vrouw dan samen met God kunnen doen. In dit traject ga je ervaren dat God alles in je heeft gelegd en ga je voelen hoe je die ruimte kan pakken. Samen verkennen we door beweging hoe ruimte innemen eruit ziet voor jou en ga je ontdekken dat samen met God leven soms simpeler is dan we soms denken. Ik wil dit ook!

'In een moeilijke periode in het geloof biedt het programma mij handvatten om vol te blijven houden om naar God te reiken en te ervaren op welke manieren God naar mij reikt. Het programma is heel breed; luisteren, schrijven, tekenen, lezen, mediteren en bewegen, hierdoor leer ik hoe God op verschillende manieren te benaderen is en mij raakt. Door het contact met Laurien en de groep wordt ik bemoedigd om door te gaan."
 
- Jacobiene


REVIEWSEMBRACE is vernieuwend. Laurien begeleid je in het gebruiken van beweging en meditatie om dichter bij jezelf en God te komen. Ik ben opgegroeid met het geloof, dan heb je sommige dingen vaak gehoord en gelezen, maar ik merk dat door de beweging het op een nieuwe manier binnen komt. Ook vind ik het fijn dat EMBRACE concrete handvaten geeft om te rusten bij God, dit helpt me om vanuit het hier en nu verbinding met God te maken.

-Laura


Embrace heeft mij dichterbij mijzelf, maar bovenal dichterbij God gebracht. Dit programma heeft mij door middel van stiltes, beweging en creativiteit inzichten gegeven waar ik in het drukke leven niet zelf op gekomen zou zijn. De zin 'Zijn is genoeg' vond ik in het begin van het programma nog wat abstract, maar ik heb middels het programma zoveel waardevolle lessen uit deze ene zin mogen halen.

- Willeke


'Les krijgen bij Riverbloom is een cadeautje voor jezelf. Zeker als je altijd aanstaat, zoals ik. Laurien is relaxed, en geeft iedereen het gevoel dat ze mogen zijn wie ze zijn: jong, oud, ervaren of onervaren, dat maakt niet uit. Ze legt een mooie verbinding tussen mentale en lichamelijke ontspanning.

Het is een aanwinst dat Laurien werkt vanuit het christelijk geloof.'

- Simone


'EMBRACE brengt mij heel veel nieuwe inzichten. Vooral op gebieden waar therapie mij leert om het allemaal zelf te doen, leert EMBRACE mij het ook bij God neer te leggen. Echt enorm waardevol.

- Monique

"Laurien is een talentvolle vrouw die je op een rustige en inspirerende manier meeneemt in de lessen & oefeningen.
Nadat ik op een dagretreat was geweest, wilde ik graag ook naar het weekendretreat. En dat was een goede keuze!

Ik heb het echt als bijzonder ervaren om met je lichaam bezig te zijn en met God bezig te zijn. De combinatie van yoga en geloof is zo krachtig! En Laurien weet dat heel mooi te verbinden.

Dankbaar voor het bestaan van Riverbloom!

- Elizabeth

Embrace the glorious mess that you are

Het ENCOUNTER 1-op-1 traject is geschikt voor jou als jij..

Zoekende bent in hoe je nóg meer in je kracht kunt staan
Je leven wilt inrichten samen met en in afhankelijkheid van God
Niet bang bent om naar binnen te kijken en aan jezelf te werken
Nieuwe manieren wilt ontdekken in rusten bij God
In veiligheid, vertrouwen en verlangen jouw thema's en vragen wil onderzoeken samen met God
Verlangt naar een leven in diepe intimiteit met God, jezelf en de mensen om je heen
Volledig in jouw God gegeven kracht wilt staan
Op een kruispunt staat en je tijd voor God apart wil maken in de zoektocht


Hoe zou het voor je zijn als je..

Krachtig kunt staan voor wat je gelooft

Minder stress ervaart én op momenten van stress fijne tools hebt om ermee om te gaan

Leeft vanuit een diepe geliefde ervaring 

Keuzes durft te maken vanuit je hart
Meer tijd hebt voor dat wat je belangrijk vindt

Afwijzing van anderen makkelijk(er) van je af kan laten glijden

Nieuwe manieren leert om connectie te maken met de waarheid van God over jouw leven

Wat levert het mij op?

Rust in de keuzes die je maakt

(meer) inzicht in jouw kwaliteiten, belemmeringen, valkuilen en talenten

Je gedragen voelen in een groep van gelijkgestemde vrouwen en ervaren dat je niet alleen bent

Nieuwe ideeën (wellicht zelfs uitvoeringen!), inspiratie, richting en (bevestiging van) dromen

Dieper begrip van jezelf, de bijbel, het christelijk geloof en jouw relatie met GodIn de media & samenwerkingen

Veelgestelde vragen

Hoe verloopt de aanmelding?

Via deze link kun je het traject kopen. Je krijgt dan meteen toegang tot de online leeromgeving van EMBRACE en kun je direct beginnen met de eerste les. Ik neem binnen 3 werkdagen contact met je op om de eerste contactmomenten te plannen. Je krijgt binnen week ook je welkomstpakketje thuisgestuurd: het gaat dan echt beginnen!

Ik weet niet of dit de juiste tijd is

Dat weet je nooit. Waarschijnlijk voel je in je onderbuik wel of dit je aanspreekt of niet? Ik zou zeggen; durf de stap te wagen!  Mega eng en spanning (dat vond ik dit programma maken ook;))maar geen reden om het niet te doen! Hoe cool als je nu op je gevoel durft af te gaan en dit gigantische cadeau aan jezelf geeft?

Hoe ziet jouw coaching eruit?

Coachees omschrijven mijn begeleiding als: prikkelend, liefdevol, ruimtelijk, creatief en veilig. 
In mijn begeleiding gebruik ik creatieve werkvormen, meditatie, beweging en prikkelende vragen. Ik ben opgeleid als theoloog, antropoloog en christelijk yogadocent en volg op dit moment een opleiding tot christelijk integratief coach en counselor. Een rugzak vol tools, theorieën en kaders om jou optimaal te kunnen begeleiden in jouw zoektocht!

Hoeveel kost het programma?

De investering van het traject ENCOUNTER is 1450,-. Je krijgt hiervoor een traject op maat.
Er zitten standaard 6 coachingsessies, het online programma, een live kick-off en een dagretreat in. Daarnaast kijken we naar wat jij persoonlijk nodig hebt in jouw proces. Er is hierdoor ruimte om bij te sturen, aan te passen en te voelen. We volgen de flow, de Geest en jouw persoonlijke proces.