Krijg grip op jouw binnenwereld en transformeer jouw business naar een plek van rust, vrijheid en creativiteit.

ont-moetenENCOUNTER

Jij bent een ondernemer die met passie haar werk doet. Met het verlangen naar vrijheid en flexibiliteit ben je je onderneming begonnen. Je geniet van wat je doet. Daarnaast heb je mooie dromen voor de toekomst. 

Tegelijkertijd merk je dat ondernemen veel van je vraagt. In tijd, energie en focus. Soms misschien wel te veel. Je bent er veel mee bezig in je hoofd en van het continu krijg je wel eens stress. Je twijfelt nog te vaak over welke richting je op gaat. Je voelt aan je lijf dat je er niet lekker in zit.

Je bevriest wanneer je denkt aan alle mogelijkheden. Je weet prima welke acties je te doen hebt binnen je bedrijf. Toch verlies je jezelf nog vaker dan je wilt in perfectionistisch gedrag.

Ergens in je hart liggen wel dromen verstopt en al veel te lang liggen ze te verstoffen. Je voelt wel dat je een vuurtje in je draagt en het komt er nog niet helemaal uit. Je bent vaak bezig met de vraag wat anderen van jou en je bedrijf vinden. 

En toch voel je wel..
Ik wil en kan anders.. 

kom maar tevoorschijn

hier mag je zijn
stralen
tot bloei komen

Aan het einde van het traject heb je dit bereikt... 


Je hebt meer rust in je dagelijks leven. Je hebt je kernwaarden helder en je omarmt jezelf meer waardoor je een vaste basis hebt waaruit je beslissingen maakt.

Je ervaart meer rust

Groei in jezelf én in je business. In dit traject zetten we in op duurzame groei. We werken aan jouw innerlijke dynamiek zodat jij jezelf & jouw business kan dragen op een manier die bij jou past. We streven naar groei in jezelf & in omzet.

Persoonlijke & zakelijke groei

Je kent jezelf, je valkuilen, je behoeften en verlangend nóg beter en dat geeft rust. Rust en ruimte om je dromen achterna te gaan, om je grenzen aan te geven en de ruimte in te nemen waar je zo naar verlangt. 

Krachtige identiteit

Door de rust en focus komt er ruimte voor kracht. Je weet beter je grenzen aan te geven, je voelt duidelijker wie je bent en waar je voor staat en de rest glijdt makkelijker van je af.

Je voelt je krachtig(er)

You're on fire!

Je bent door de sessies in vuur en vlam gezet voor waar jouw hart écht van gaat branden. Je weet waar je heen wil, je hebt stappen gezet om er te komen en wie weet al wel een droom verwezenlijkt. You're on fire, woman!

Door dit traject ontdek je verschillende tools die bijdragen aan meer balans en rust. 
Vanuit jouw kernwaarden maak jij nu beslissingen en dagelijks kies je voor meer rust.

Betere balans

Waarom dit traject uniek is

Kracht én kwetsbaarheid
Ik geloof heel erg in én-én. In balans. In dingen die tegelijk waar kunnen zijn. Zo is het ook met coaching -  het is krachtig én kwetsbaar. We kijken samen je valkuilen, belemmerende overtuigingen, pijnpunten en kwetsbaarheden aan. We verzorgen ze en nemen de tijd om te doorvoelen wat er in jouw binnenwereld gebeurt. Én we kijken samen hoe jij in je kracht mag staan. Wat jouw krachten zijn en hoe die valkuilen en pijnpunten jou ook juist een krachtig mens maken. Kwetsbaarheid in al zijn glorie en kracht. Jij bent het beiden: kwetsbaar en krachtig. En het mag er beiden helemaal zijn. Wanneer je dat gaat ervaren en voelen, dán ga je stralen en zijn wie je bent. Hoofd én hart - holistische coaching op zielsniveau
Als Theoloog (BA) en Antropoloog (MA) kan ik jouw gedrag, gedachten en gevoelens snel analyseren. Ik kom gauw tot de kern van waar je tegenaanloopt en stel de juiste vragen om jou in je kracht te zetten. Echter geloof ik dat kennis alleen optimaal geintegreerd kan worden wanneer we het lichaam ook meenemen. Naast reguliere coachgesprekken vul ik mijn sessies daarbij ook met ademhalingsoefeningen, opstellingen, beweging en visualisaties. Zo zakt het nieuwe inzicht van het hoofd naar het hart en kun je vanuit een hernieuwde lichamelijk ervaring nieuwe keuzes maken en richting bepalen. Juist de combinatie van lichaam, ziel en geest is wat dit traject zo krachtig en uniek maakt!
Een business die bij jou past!
Ik ben niet van de 'one size fits all'. Tenminste, niet in geloven, stellingen, dogma's en ook niet in bedrijfsvoering. In het traject kijken we naar jouw persoonlijke waarden en normen, jouw eigen verlangens en dromen en jouw overtuigingen. Bij die laatste kijken we naar zowel helpende als belemmerende overtuigingen, want vaak genoeg houden we ons klein door overtuigingen die eigenlijk niet helemaal van onszelf zijn. Daar coach ik je op en bemoedig je om uit te stappen in vertrouwen!Hi, ik ben LaurienHolistisch coach, afgestudeerd als Theoloog(BA) & Antropoloog (MA), ook opgeleid als christelijk yogadocent en in opleiding tot Integratieve Coach-en Counseler.

Titels die veel vertellen over mijn opleiding, kennis, kaders en skills. Opleidingen die mij vormden tot wie ik ben, mij inspireerden in hoe ik denk en naar de wereld kijk en mij de handvaten geven om met vertrouwen, zelfreflectie en de juiste  tools en skills jou te begeleiden naar een business waar het stroomt.

Boven dat alles ben ik mens. Een mens die de ups en downs van het leven kent en zo goed en kwaad als het gaat omarmt.
Een mama van 2 mooie meisjes en vrouw van Alexander.
Een vrouw die het blije en verdrietig meisje in zichzelf steeds beter leert kennen en vanuit deze veilige plek geniet om de wereld een beetje mooier en (mentaal) gezonder te maken.

Een ondernemer die niet genoegen neemt met prima en die in haar bloeiende onderneming ruimte maakt voor haar ambities, dromen, talenten en passies.

Een vrolijke ENFP'er die alles en iedereen om haar heen analyseert en bemoedigt. Een vrouw met een hoofd wat nooit uitstaat en steeds beter leert luisteren naar het lijf wat liefdevol signalen blijft afgeven. Een mens die valt en weer opstaat. Een vrouw die met jou vanuit kwetsbaarheid en kracht wil verbinden. 

Vanuit dat menszijn wil ik met jou verbinden. Als coach begeleid en bemoedig ik jou in jouw zoektocht naar heelheid. Samen bouwen we aan een leven en onderneming die bij jou past. In een traject duiken we jouw binnenwereld in en bied ik een veilige leer- en groeiomgeving om dit op jouw tempo te kunnen doen. 


Open,
nuchter,
prikkelend, empathisch, vernieuwend, ontwapenend, meelevend,
scherp en bemoedigend.

Eerdere cliënten omschrijven mij en mijn werkwijze als:


Ik kom snel tot de kern, ben eerlijk, spat soms uit elkaar van enthousiasme en beweeg mee in wat er nodig en helpend is.

Als jij instapt bij ENCOUNTER sta ik naast jou op deze ondernemersreis, moedig ik je aan en denk ik met je mee.

Ik coach je op je blokkades en moedig je aan om uit je comfortzone te stappen. Want dat is 'where the magic happens'.

Echter al-tijd in mildheid en genade & op jouw tempo.

Enthousiast geworden en wil je ontdekken of ENCOUNTER bij je past?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in en maak daar kennis met mij en mijn werkwijze. Ik vertel je heel graag meer.

ja dit wil ik

Het ENCOUNTER 1-op-1 traject is geschikt voor jou als jij..

Zoekende bent in hoe je nóg meer in je kracht kunt staan
Niet bang bent om naar binnen te kijken en aan jezelf te werken
In veiligheid, vertrouwen en verlangen jouw thema's en vragen wil onderzoeken (samen met God)
Volledig in jouw God gegeven kracht wilt staan
Nog meer wilt ondernemen en leven vanuit rust
Je innerlijke dynamiek wilt verkennen, aanvaarden én wilt leren het te benutten in je bedrijf
Wilt groeien - als persoon én als ondernemer
Ambitieuze dromen hebt en er klaar voor bent om stappen te zetten!

Het ENCOUNTER 1-op-1 traject is geschikt voor jou als jij..

Zoekende bent in hoe je nóg meer in je kracht kunt staan

Niet bang bent om naar binnen te kijken en aan jezelf te werken

In veiligheid, vertrouwen en verlangen jouw thema's en vragen wil onderzoeken (samen met God)

Volledig in jouw God gegeven kracht wilt staan

Nog meer wilt ondernemen en leven vanuit rust

Je innerlijke dynamiek wilt verkennen, aanvaarden én wilt leren het te benutten in je bedrijf

Wilt groeien - als persoon én als ondernemer

Ambitieuze dromen hebt en er klaar voor bent om stappen te zetten!

stap uit 
de schaduw

kom in het Licht

Dit ben ik!

Is dit voor jou geschikt?

Je strugglet met groei en/of zichtbaarheidIk zie veel ambitieuze vrouwen die met beide benen in de wereld en maatschappij staan en hun dromen najagen. Tegelijkertijd houd je je tegen door zelftwijfel en negatieve zelfpraat. Bij het lanceren van een nieuw aanbod denk je: 'wie ben ik om dit te bieden?'. Of je stelt posten op insta of LinkedIn steeds uit omdat je denkt 'ze zitten toch niet op mij te wachten'. In dit traject ga je ervaren dat je alles al in je hebt. Je gaat voelen hoe je die ruimte kan pakken. Je gaat de waarheid omarmen en de leugens aan de kant zetten. Samen verkennen we door beweging hoe ruimte innemen eruit ziet voor jou.Je botst op oude overtuigingen vanuit opvoeding, kerk of maatschappij


We leven in een wereld die snel verandert. Waar veel gebeurt en waar de keuzes en mogelijkheden ons om de oren vliegen. je voelt diep van binnen wel welke richting je op wil, en toch vind je het moeilijk om daar ook stappen in te zetten. Je vraagt je af of het wel mag (van God, de kerk of je familie) en of je het wel echt kan. Je laat je tegenhouden door allerlei praktische overwegingen terwijl je eigenlijk heel goed weet dat je nieuwe stappen wil ondernemen en je droom achterna wil gaan. Diep van binnen ben je eigenlijk bang. Samen kijken we deze angst en overtuigingen aan. Maken we ruimte voor het verdriet en creeren we een veilige plek in je binnenste waar zowel de angst als de dromen er mogen zijn. Door stil te staan bij wat je voelt maken we ruimte voor de stappen die je wilt zetten! Dan voelt het opeens een stuk minder eng en voel je je ook nog eens dichterbij jezelf.


Je verlangt naar groei en weet dat je met iemand aan je zijde verder komt dan alleen

Als ondernemer heb je al de nodige hobbels in je persoonlijke ontwikkeling genomen. En toch voel je dat er nog meer in zit. Meer groei, meer diepgang en ontwikkeling. Je verlangt ernaar om dit in een veilige setting door middel van beweging, reflectie, creativiteit en meditatie te ontdekken. Samen stemmen we af waar jouw ontwikkelvraag ligt en bewegen we mee met wat zich aandient. We maken ruimte voor daar waar jouw groei ligt!

Even
kennismaken?

Reserveer hier een get-to-know-me call!

Denk jij na over het ENCOUNTER traject en wil je graag meer informatie?

Even aanvoelen of we een match zijn?
Je twijfel of weerstand delen en kijken of dit bij je past?

Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek via zoom!

Het is belangrijk wanneer je een traject als ENCOUNTER aangaat dat het goed voelt, je er helemaal achter staat en de klik tussen mij en jou goed zit. Daarom kan het fijn zijn om elkaar even te spreken en samen af te tasten of dit traject iets voor je is.

Je bent van harte welkom, helemaal vrijblijvend!🌾

Ik wil graag kennismaken

Ik wil dit ook!

REVIEWS"EMPOWER doet enorm veel en maakt veel los. Het geeft me stevigheid, waar ik ook heel veel zelfstandig mee kan."

Embrace heeft mij dichterbij mijzelf, maar bovenal dichterbij God gebracht. Dit programma heeft mij door middel van stiltes, beweging en creativiteit inzichten gegeven waar ik in het drukke leven niet zelf op gekomen zou zijn. De zin 'Zijn is genoeg' vond ik in het begin van het programma nog wat abstract, maar ik heb middels het programma zoveel waardevolle lessen uit deze ene zin mogen halen.

- Willeke


"Laurien is een talentvolle vrouw die je op een rustige en inspirerende manier meeneemt in de lessen & oefeningen.
Nadat ik op een dagretreat was geweest, wilde ik graag ook naar het weekendretreat. En dat was een goede keuze!

Ik heb het echt als bijzonder ervaren om met je lichaam bezig te zijn en met God bezig te zijn. De combinatie van yoga en geloof is zo krachtig! En Laurien weet dat heel mooi te verbinden.

Dankbaar voor het bestaan van Riverbloom!

- Elizabeth

IK KIES HET LAATSTE!

Aan jou nu de keuze!

Je ploetert het komende half jaar door op eigen kracht. 

OF

Je laat je dragen door mijn nuchtere en enthousiaste coaching en gaat het komende half jaar vanuit mildheid en Genade aan de slag met jouw doelen en dromen.\

Ik kan je dromen niet voor je waarmaken.

Ik kan je wél helpen om ruimte te maken en nieuwe stappen te zetten.
Jij bent aan zet.

IK KIES HET LAATSTE!

Veelgestelde vragen

Hoe verloopt de aanmelding?

Via deze link kun je het traject kopen. Je krijgt dan meteen toegang tot de online leeromgeving van EMBRACE en kun je direct beginnen met de eerste les. Ik neem binnen 3 werkdagen contact met je op om de eerste contactmomenten te plannen. Je krijgt binnen week ook je welkomstpakketje thuisgestuurd: het gaat dan echt beginnen!

Hoe ziet jouw coaching eruit?

Coachees omschrijven mijn begeleiding als: prikkelend, liefdevol, ruimtelijk, creatief en veilig. 
In mijn begeleiding gebruik ik creatieve werkvormen, meditatie, beweging en prikkelende vragen. Ik ben opgeleid als theoloog, antropoloog en christelijk yogadocent en volg op dit moment een opleiding tot christelijk integratief coach en counselor. Een rugzak vol tools, theorieën en kaders om jou optimaal te kunnen begeleiden in jouw zoektocht!

Hoeveel kost het programma?

De investering van het traject ENCOUNTER is 1950,-. Je krijgt hiervoor een traject op maat.
Er zitten standaard 6 coachingsessies, het online programma, een live kick-off en een dagretreat in. Daarnaast kijken we naar wat jij persoonlijk nodig hebt in jouw proces. Er is hierdoor ruimte om bij te sturen, aan te passen en te voelen. We volgen de flow, de Geest en jouw persoonlijke proces.