Holistisch coachtraject voor ambitieuze ondernemers die vanuit een diepe innerlijke rust en wijsheid willen kiezen, groeien en vooral: zijn.

reviews


- Renske

- Pasquale

Jij bent een ondernemer die met passie haar werk doet. Met het verlangen naar vrijheid en regie in wat je doet ben je je onderneming begonnen. Je geniet van wat je doet. Je bent al even op weg en hebt al mooie successen behaald. In je agenda voor komende week staan genoeg afspraken met leuke klanten en je krijgt enthousiaste appjes van hoe blij ze zijn om met jou te werken. Daarnaast heb je mooie dromen voor de toekomst.

Tegelijkertijd merk je dat ondernemen veel van je vraagt. Ondanks dat je het niet wilt, zit je nog vaak in de avonden achter je laptop. Je merkt op donderdag al weer spanning in je lijf na een week hard werken en je kijkt stiekem uit naar een weekend vol rust. Tenslotte loopt je to-do lijst over van alle ideeën en taken. Je weet wel dat uitbesteden een fijne oplossing zou zijn, maar je vindt het moeilijk om los te laten.

Je weet prima welke acties je te doen hebt binnen je bedrijf. Je weet wat er nodig is voor die volgende stap. En toch merk je dat het ergens blokkeert.  Misschien zit je wel bij een businesscoach die je uitdaagt om de acties te doen. En voel je ook dat het qua energie veel van je vraagt, dat je qua energie niet altijd mee kan op het hoge tempo wat van je verwacht wordt.

Je weet dat ondernemen lang niet altijd unicorns and butterflies is, maar zou het zoveel van je moeten vragen?

Ergens in je hart liggen nog grootsere dromen verstopt, zowel op prive als werkgebied. Een event hosten lijkt je bijvoorbeeld fantastisch, maar in je hoofd vind je vooral onrust. Gaat dat je wel lukken en kun je het dragen?

Je wilt groeien in de verschillende rollen die je als mens draagt. Je verlangt naar die volgende stap in je bedrijf. Je snapt maar niet waarom het er nog niet uitkomt zoals je wilt.

Je zoekt naar een antwoord in je hoofd. Dat draait overuren.
Maar als je diep in je hart kijkt, dan weet je dat je lijf het antwoord al gegeven heeft.

kom tevoorschijn

hier mag je zijn
stralen
tot bloei komen

Aan het einde van het traject heb je dit bereikt... 


Je hebt meer rust in je dagelijks leven. Je hebt je kernwaarden helder en je omarmt jezelf meer waardoor je een vaste basis hebt waaruit je beslissingen maakt.

Je ervaart meer rust

Groei in jezelf én in je business. In dit traject zetten we in op duurzame groei. We werken aan jouw innerlijke dynamiek zodat jij jezelf & jouw business kan dragen op een manier die bij jou past. We streven naar groei in jezelf & in omzet.

Persoonlijke & zakelijke groei

Je kent jezelf, je valkuilen, je behoeften en verlangend nóg beter en dat geeft rust. Rust en ruimte om je dromen achterna te gaan, om je grenzen aan te geven en de ruimte in te nemen waar je zo naar verlangt. 

Krachtige identiteit

Door de rust en focus komt er ruimte voor kracht. Je weet beter je grenzen aan te geven, je voelt duidelijker wie je bent en waar je voor staat en de rest glijdt makkelijker van je af.

Je voelt je krachtig(er)

You're on fire!

Je bent door de sessies in vuur en vlam gezet voor waar jouw hart écht van gaat branden. Je weet waar je heen wil, je hebt stappen gezet om er te komen en wie weet al wel een droom verwezenlijkt. You're on fire, woman!

Door dit traject ontdek je verschillende tools die bijdragen aan meer balans en rust. 
Vanuit jouw kernwaarden maak jij nu beslissingen en dagelijks kies je voor meer rust.

Betere balans

Waarom dit traject uniek is

Kracht én kwetsbaarheid
Ik geloof heel erg in én-én. In balans. In dingen die tegelijk waar kunnen zijn. Zo is het ook met coaching -  het is krachtig én kwetsbaar. We kijken samen je valkuilen, belemmerende overtuigingen, pijnpunten en kwetsbaarheden aan. We verzorgen ze en nemen de tijd om te doorvoelen wat er in jouw binnenwereld gebeurt. Én we kijken samen hoe jij in je kracht mag staan. Wat jouw krachten zijn en hoe die valkuilen en pijnpunten jou ook juist een krachtig mens maken. Kwetsbaarheid in al zijn glorie en kracht. Jij bent het beiden: kwetsbaar en krachtig. En het mag er beiden helemaal zijn. Wanneer je dat gaat ervaren en voelen, komt er ruimte om zowel jouw innerlijke wereld als je bedrijf naar dat volgende niveau te tillen.Hoofd én hart - holistische coaching op zielsniveau
Als Theoloog (BA) en Antropoloog (MA) kan ik jouw gedrag, gedachten en gevoelens snel analyseren. Ik kom gauw tot de kern van waar je tegenaanloopt en stel de juiste vragen om jou in je kracht te zetten. Echter geloof ik dat kennis alleen optimaal geintegreerd kan worden wanneer we het lichaam ook meenemen. In de sessies maak ik gebruik van  creatieve interventies, ademhalingsoefeningen, opstellingen, beweging en visualisaties. Zo zakt het nieuwe inzicht van het hoofd naar het hart en kun je vanuit een hernieuwde lichamelijk ervaring nieuwe keuzes maken en richting bepalen. Juist de combinatie van lichaam, ziel en geest is wat dit traject zo krachtig en uniek maakt!
Een business die bij jou past!
Ik ben niet van de 'one size fits all'. Dit traject is maatwerk - afgestemd op jouw bedrijf, blokkades, krachten, hoofd en lijf. We kijken we naar zowel helpende als belemmerende overtuigingen, want vaak genoeg houden we ons klein door overtuigingen die eigenlijk niet helemaal van onszelf zijn. Daar coach ik je op en bemoedig je om uit te stappen in vertrouwen!Hi, ik ben Laurien

Een dromer en een doener. Een gevoelsmens, maar niet zonder vooral ook lekker door te pakken. Ik houd van uitersten. Ik slurp nieuwe kennis op als een spons en heb liever gisteren dan vandaag verandering in gang gezet. Ik leer graag. Dat maakt dat ik de afgelopen jaren in verschillende opleidingen kennis, kunde en skills verzamelde die mij maakte tot wie ik nu ben.  Avonturen in binnen- en buitenland inspireerden mij in hoe ik denk en naar de wereld kijk. Uitdagende studies gaven mij de handvaten geven om met vertrouwen, zelfreflectie en de juiste  tools en skills anderen te begeleiden naar een business waar het stroomt.

Zo ben ik Theoloog (BA), Antropoloog (MA), yogadocent en Integratieve Coach-en Counseler.

Boven dat alles ben ik mens. Een mens die de ups en downs van het leven kent en zo goed en kwaad als het gaat omarmt.
Een mama van 2 mooie meisjes en vrouw van Alexander.

Maar ik ben ook ondernemer die niet genoegen neemt met prima en die in haar bloeiende onderneming ruimte maakt voor haar ambities, dromen, talenten en passies.

Volgens Meyers-Briggs ben ik een vrolijke ENFP'er die alles en iedereen om haar heen analyseert en bemoedigt. Een vrouw met een hoofd wat nooit uitstaat en heeft leren luisteren naar het lijf wat liefdevol signalen blijft afgeven. Een mens die valt en weer opstaat.

Vanuit dat menszijn wil ik met jou verbinden. Als coach begeleid en bemoedig ik jou in jouw zoektocht naar heelheid. Samen bouwen we aan een leven en onderneming die bij jou past. In een traject duiken we jouw binnenwereld in en bied ik een veilige leer- en groeiomgeving om dit op jouw tempo te kunnen doen. 


Open,
nuchter,
prikkelend, empathisch, vernieuwend, ontwapenend, meelevend,
scherp en bemoedigend.

Eerdere cliënten omschrijven mij en mijn werkwijze als:


Ik kom snel tot de kern, ben eerlijk, spat soms uit elkaar van enthousiasme en beweeg mee in wat er nodig en helpend is.

Als jij instapt bij ENCOUNTER sta ik naast jou op deze ondernemersreis, moedig ik je aan en denk ik met je mee.

Ik coach je op je blokkades en moedig je aan om uit je comfortzone te stappen. Want dat is 'where the magic happens'.

Echter al-tijd in mildheid en genade & op jouw tempo.

Enthousiast geworden en wil je ontdekken of ENCOUNTER bij je past?

Plan een gratis spiegelsessie in en maak daar kennis met mij en mijn werkwijze. Ik vertel je heel graag meer.

ja dit wil ik

Het ENCOUNTER 1-op-1 traject is geschikt voor jou als jij..

Klaar bent voor de volgende stap in je bedrijf
Niet bang bent om naar binnen te kijken en aan jezelf te werken
In veiligheid, vertrouwen en verlangen jouw thema's en vragen wil onderzoeken
Nog meer wilt ondernemen en leven vanuit rust
Je innerlijke dynamiek wilt verkennen, aanvaarden én wilt leren het te benutten in je bedrijf
Wilt groeien - als persoon én als ondernemer
Ambitieuze dromen hebt en er klaar voor bent om stappen te zetten!

Het ENCOUNTER 1-op-1 traject is geschikt voor jou als jij..

Ambitieuze doelen hebt en deze wilt bereiken vanuit rust, vertrouwen en zelfzekerheid.

Niet bang bent om naar binnen te kijken en aan jezelf te werken

In veiligheid, vertrouwen en verlangen jouw thema's en vragen wil onderzoeken

alsmaar doorrent in je business en je jezelf overvraagt - je lichaam geeft signalen dat het te veel is.

Je innerlijke dynamiek wilt verkennen, aanvaarden én wilt leren het te benutten in je bedrijf

Wilt groeien - als persoon én als ondernemer

Ambitieuze dromen hebt en er klaar voor bent om stappen te zetten!

stap uit 
de schaduw

kom in het licht

Even
kennismaken?

Reserveer hier een get-to-know-me call!

Denk jij na over het ENCOUNTER traject en wil je graag meer informatie?

Even aanvoelen of we een match zijn?
Je twijfel of weerstand delen en kijken of dit bij je past?

Je bent van harte welkom voor een gratis spiegelsessie via zoom!

Het is belangrijk wanneer je een traject als ENCOUNTER aangaat dat het goed voelt, je er helemaal achter staat en de klik tussen mij en jou goed zit. Daarom kan het fijn zijn om elkaar even te spreken en samen af te tasten of dit traject iets voor je is.

Je bent van harte welkom, helemaal vrijblijvend!🌾

Ik wil graag kennismaken

IK KIES HET LAATSTE!

Aan jou nu de keuze!

Je ploetert het komende half jaar door op eigen kracht. 

OF

Je laat je dragen door mijn diepgaande, empathische en enthousiaste coaching en gaat het komende half jaar vanuit mildheid en genade aan de slag met jouw doelen en dromen.

Ik kan je dromen niet voor je waarmaken.

Ik kan je wél helpen om ruimte te maken en nieuwe stappen te zetten.
Jij bent aan zet.

IK KIES HET LAATSTE!

Veelgestelde vragen

Hoe ziet jouw coaching eruit?

Coachees omschrijven mijn begeleiding als: prikkelend, liefdevol, ruimtelijk, creatief en veilig. 
In mijn begeleiding gebruik ik creatieve werkvormen, meditatie, beweging en prikkelende vragen. Ik ben opgeleid als theoloog, antropoloog en  yogadocent en volg op dit moment een opleiding tot christelijk integratief coach en counselor. Een rugzak vol tools, theorieën en kaders om jou optimaal te kunnen begeleiden in jouw zoektocht!

Hoeveel kost het programma?

De investering van het traject ENCOUNTER is 3450,-. Je krijgt hiervoor een traject op maat.
Er zitten standaard 7 coachingsessies, het online programma, een live kick-off en een weekend retreat in. Daarnaast kijken we naar wat jij persoonlijk nodig hebt in jouw proces. Er is hierdoor ruimte om bij te sturen, aan te passen en te voelen. We volgen de flow en jouw persoonlijke proces.